آدرس : شاهین شمالی، روبروی خرم‌شاد. تماس : 02144461471-02144451453

پیوند لثه چیست؟ جراحی پیوند لثه

پیوند لثه چیست؟ جراحی پیوند لثه برای درمان چه بیماری‌هایی می‌باشد؟ انواع پیوند لثه. آماده سازی‌های پیوند لثه. مراقبت‌های بعد از انجام پیوند لثه. عوارض پیوند لثه. ضرورت انجام پیوند لثه. عقب رفتگی لثه چیست؟ درمان عقب رفتگی لثه.

پیوند لثه چیست؟ جراحی پیوند لثه
19 فروردین 1398
0
دسته بندی: بیماری‌های لثه,

 

شرایط اقساط دندانپزشکی: 70 درصد از مجموع هزینه دندانپزشکی شما به صورت بلند مدت و تا 10 ماه اقساط  می‌گردد.

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

 453 451 44 -021  و  471 461 44 - 021 

پیوند لثه:

بیماری‌های لثه مثل عقب رفتگی لثه، نیاز به درمان پیوند لثه دارند. پیوند لثه نوعی از عمل جراحی دندان است که نسبتا روشی سریع و آسان می‌باشد. در این عمل متخصص پریودنتیت از سقف دهان، بافت لثه را برداشته و از آن برای لثه‌ی آسیب دیده استفاده می‌کند. عقب رفتگی لثه به آرامی رخ می‌دهد و به همین دلیل بسیاری از مردم متوجه بروز این اتفاق نمی‌شوند. در صورت عدم درمان چنین مشکلاتی، ممکن است در نهایت منجر به از دست رفتن دندان فرد شود. پیوند لثه در بیشتر موارد جنبه‌ی درمانی دارد، ولی برخی از مردم برای اصلاح طرح لبخند خود از این روش استفاده می‌کنند که در این صورت جنبه‌ی زیبایی دارد.

جهت اطلاع از شرایط اقساطی و رزرو وقت اینجا کلیک کنید.

انواع پیوند لثه:

نوع پیوند لثه بستگی به میزان، شدت و نیازهای فرد دارد و پریودنتیست در نهایت مناسب‌ترین گزینه را طبق تشخیص خود و نظر بیمار انتخاب می‌کند.

این روش رایج‌ترین روش جراحی پیوند لثه می‌باشد. در این روش متخصص پریودنتیست، در سقف دهان فلپ ایجاد می‌کند و زیرلایه‌ای از گوشت سقف دهان را برداشته و از آن برای ناحیه‌ای از لثه که نیاز به درمان دارد، استفاده می‌کند.

این روش مشابه روش همبند است و از بافت‌های سقف دهان استفاده می‌شود ولی در این روش به جای برداشتن فلپ یا بافت زیرلایه، مستقیما مقداری از بافت سقف دهان را برداشته و به ناحیه‌ی تحت درمان پیوند داده می‌شود. این روش برای افرادی که بافت لثه‌ی بسیار نازکی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این نوع از پیوند لثه، به جای برداشتن بافت از سقف دهان، از بافت‌های مجاور دندان یا ناحیه‌ی آسیب دیده استفاده می‌شود. در این صورت مقداری از بافت لثه به سمت آج دندان کشیده می‌شود تا ناحیه عریان دندان را پوشش دهد. پیوند پدیکال برای افرادی که در مجاورت دندان‌هایشان بافت لثه‌ به اندازه‌ی کافی وجود دارد و از استحکام بالایی برخوردار است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید:ایمپلنت چیست؟ کامپوزیت دندان، ارتودنسی دندان، سوالات رایج بلیچینگ دندان، لمینت سرامیکی، فرسایش مینای دندان، انواع دندان عقل

آماده سازی‌های پیوند لثه:

بعد از درنظر گرفتن همه‌ی شرایط برای انتخاب نوع عمل جراحی، آمادگی زیادی برای انجام پیوند لثه لازم نیست. اما یکی از مهم‌ترین نکات، وجود یک فرد جهت همراهی بیمار می‌باشد زیرا داروهایی که برای کنترل درد تجویز می‌شوند برای مواردی مثل رانندگی خطرناک است. پیوند لثه، جراحی سختی نیست و نیاز به بستری شدن بیمار ندارد. مراقبت‌های بعد از پیوند لثه که توسط پریودنتیست به بیمار گفته می‌شود، حتما باید رعایت شوند تا مشکلی برای فرد پیش نیاید.

 

شرایط اقساط دندانپزشکی: 70 درصد از مجموع هزینه دندانپزشکی شما به صورت بلند مدت و تا 10 ماه اقساط  می‌گردد.

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

 453 451 44 -021  و  471 461 44 - 021 

 

همین حالا کلیک نمایید و عکس لبخندتان را برای ما بفرستید. 

تا مشاوره و هزینه‌ی حدودی آن از طرف متخصص زیبایی برای شما ارسال گردد.

(تصاویر به گونه‌ای که 16 دندان جلو مشخص باشد.)

دیگر مطالب مفید کلینیک دندانپزشکی سیب سفید:

0 نظر

ارسال نظر

!
!
ارسال شماره همراه شما منتشر نمی شود.

رزرو وقت

جهت دریافت نوبت آنلاین در کلینیک دندانپزشکی سیب‌سفید فرم رزرو را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.

رزرو وقت

!
!
!