آدرس : شاهین شمالی، روبروی خرم‌شاد. تماس : 02144461471-02144451453

ایمپلنت دندان، عوارض و جایگزین های ایمپلنت

ایمپلنت دندان چیست؟هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟ آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟ انواع ایمپلنت دندان. عفونت‌های ایمپلنت دندان. طول عمر ایمپلنت. قیمت ایمپلنت. ایمپلنت اقساطی. مزایا و معایب ایمپلنت. مراقبت‌های بعد از ایمپلنت.

ایمپلنت دندان، عوارض و جایگزین های ایمپلنت
7 دی 1397
11
دسته بندی: خدمات شاخص,ایمپلنت,

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان:اگر یک یا چند دندان از دست رفته دارید و در حال بررسی کاشت دندان هستید،ما میتوانیم به شما کمک کنیم. شما می توانید از این راهنمای استفاده کنید تا بتوانید درک کنید. برخی از مردم به دلیل افزایش سن و یا دیگر مشکلاتی که ممکن است برای هرکسی پیش آید، یک یا تعدادی از دندان‌هایشان را از دست داده‌اند. این مشکل نه تنها از لحاظ ظاهری خوشایند نیست، بلکه مشکلات دیگر مانند ناراحتی ناشی از خوب غذا نخوردن و... را نیز به وجود می‌آورد. به دلیل مشکلات این چنینی و نیز  مسائل زیبایی شناختی دندان ها، افراد به دنبال روشی دائمی برای جایگزینی دندان های از دست رفته ی خود هستند. پیش از به وجود آمدن ایمپلنت دندان، استفاده از پروتز متحرک (در اصطلاح عامیانه دندان مصنوعی) به جای ایمپلنت مرسوم بود.

اما امروزه، کاشت ایمپلنت باعث انقلابی در جایگزینی دندان ها شده است. قبل از اینکه ایمپلنت دندان به وجود بیاید، افراد دارای پروتز دندان قادر به جویدن انواع بسیاری از مواد غذایی نبودند. امروزه این مشکل با استفاده گسترده از ایمپلنت دندان مرتفع شده است. کوتاهترین تعریف ایمپلنت دندان می تواند این باشد که "ایمپلنت یک دندان مصنوعی دائمی برای جایگزینی دندان و یا دندان های از دست رفته است که درست همانند دندان های طبیعی عمل می کند"

در گذشته، افراد بی دندان مجبور بودند که از دست دندان مصنوعی (پروتز متحرک) استفاده کنند ولی مشکل این نوع پروتز ها ان بود که بمرور تحلیل استخوان باعث لقی و جابجایی ان در حین غذا خوردن و حرف زدن می شد.
امروزه با استفاده از ایمپلنت می توان تمام دندانهای قوس فک را بصورت ثابت، بازسازی و جایگزین کرد. پروتزهای ثابت ایمپلنت، احساس راحتی بیشتری برای فرد ایجاد می کند و مانع از تحلیل استخوان فک می شود و در ضمن احساسی مشابه دندانهای طبیعی فرد را دارد و در ضمن ثابت است و لازم نیست مانند دندان مصنوعی بیرون اورده شود.

جراحی ایمپلنت دندان روشی است که در آن پایه های فلزی پیچ مانند، جایگزین ریشه دندان می شود. روكش هاي دنداني جایگزین دندان های آسیب دیده یا از دست رفته می شوند که مانند دندان های واقعی به نظر می رسند و کار می کنند.
نحوه انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک شما بستگی دارد. جراحی ایمپلنت دندان ممکن است شامل چندین روش باشد. مهمترین مزیت ایمپلنت پشتیبانی کامل از دندانهای جدید شما است. فرآیندی که نیاز به بهبود استخوان در اطراف ایمپلنت دارد. از آنجا که این ترمیم استخوان به زمان نیاز دارد، این روند ممکن است بين ٢تا ٤ماه طول بکشد.

در این روش لازم نیست به ازای هر دندان یک ایمپلنت قرار داد و معمولا با انجام ۸ واحد ایمپلنت در قوس هر فک می توان تمام دندانها را جایگزین کرد.

ایمپلنت دندان جایگزین ریشه های دندان می شود. و یک پایه قوی برای دندان دائمی (ثابت) یا قابل جابجایی ایجاد می کنند که با دندان های طبیعی شما سازگاری دارند.
.
ایمپلنت دندان از جنس تیتانیوم خالص است که با بدن انسان سازگاری دارد. شکل آن به صورت میله باریکی است که درون استخوان فک قرار داده می شود. گفته می شود که امروزه ایمپلنت دندان بهترین جایگزین برای دندانهای از دست رفته است. نکته قابل توجه در مورد آن این است که اگر پس از قرار گرفتن در فک به طور صحیح از آن نگهداری شود، ماندگاری بسیار بالایی خواهد داشت.

 

 

اطلاعیه:قیمت ایمپلنت دندان 5.200.000 به جای 6.200.000 فقط تا 5 روز آینده

امکان اقساط تا 70 درصد از کل مبلغ فراهم شده است.

برای مشاوره و ارسال عکس میتوانید با شماره زیر از طریق واتس آپ در ارتباط باشید.

09363558965 زیبایی

09393559163 درمانی

 

جواب مسابقه اینستاگرام
حامئد برادران

جدول دسترسی سریع، کلیک کنید.

مشاوره حضوری رایگان توسط متخصص ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چیست؟
فیلم مراحل انجام ایمپلنت دندان
آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟
هزینه انجام ایمپلنت دندان چقدر است؟
طول عمر ایمپلنت دندان یا کاشت دندان چقدر است؟ رزرو نوبت برای ویزیت رایگان توسط متخصص ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان مصنوعی به نظر می رسد یا طبیعی؟ مدت زمان کاشت دندان چقدر طول می کشد؟
چه مدت پس از کشیدن دندان می توان ایمپلنت انجام داد؟ به چه تعداد ایمپلنت دندان نیاز دارم؟
مراحل ایمپلنت دندان در صورت نیاز به پیوند استخوان چگونه است؟
چگونه از ایمپلنت دندان مراقبت کنیم؟
آیا نیاز به جایگزینی ایمپلنت دندان قدیمی دارم؟
آیا سالمندان می توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟
بعد از ایمپلنت دندان چه بخوریم؟
آیا کسانی که پوکی استخوان دارند می توانند ایمپلنت انجام دهند؟

ساختار ایمپلنت دندان از سه قسمت تشکیل شده است: 1- پایه ی فلزی ایمپلنت دندان که به شکل پیچ و عمدتا از جنس تیتانیوم است که جایگزین ریشه دندان از دست رفته می شود پیچ تیتانیومی ایمپلنت دندان  با استخوان فک ترکیب و به اصطلاح فیوز می شود.

فرایند فیوز کردن ایمپلنت با استخوان، بنام osseointegration شناخته می شود. </span2- قسمت دوم ایمپلنت دندان، اباتمنت (abutment) نام دارد که به پایه فلزی ایمپلنت دندان متصل می شود. اباتمنت یک اتصال دهنده است که پایه ایمپلنت را به قسمت سوم ایمپلنت که همان تاج دندان است متصل می کند. 3- سومین قسمت ایمپلنت دندان که در معرض دید است، قسمت تاج ایمپلنت است که درست به شکل دندان می باشد و می تواند از جنس سرامیک یا پرسلن باشد. 
 

مشاوره حضوری رایگان و تعیین قیمت در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید

 
https://b2n.ir/271803

قبل از ایمپلنت دندان، بریج یا پل های دندانی درمان مرسوم دندان های از دست رفته بود. آکادمی دندانپزشکی ایمپلنت آمریکا (AAID) اظهار می کند که میانگین عمر یک پل 5-10 سال است و میزان خرابی دندان هایی که دارای یک پل یا یک پروتزجزئی هستند حدود 30 درصد است. در مقابل نه تنها طول عمر ایمپلنت دندان نسبت به سایر جایگزین های دندان بیشتر است بلکه ایمپلنت کم عارضه ترین جایگزین دندان در دنیای امروز دندانپزشکی است.

طول عمر ایمپلنت دندان در صورت رعایت دستورالعمل های مراقبت از ایمپلنت دندان بیش از 30 سال است و حتی می تواند دائمی باشد. درست مانند طول عمر دندان های طبیعی که به عوامل متعددی بستگی دارد، طول عمر ایمپلنت دندان نیز تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله رعایت بهداشت دهان و دندان، مراجعه منظم به متخصص ایمپلنت دندان و برخی عوامل کلینیکی مانند مهارت و تجربه متخصص ایمپلنت دندان و نیز نوع ایمپلنت دندان بستگی دارد. در نظر داشته باشید که حتی بهترین نوع ایمپلنت دندان نیز در صورت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، عدم مهارت کافی متخصص ایمپلنت در قراردادن ایمپلنت می تواند به شکست منجر شود.

وقتی ایمپلنت دندان را جایگزین دندان می کنند، ایمپلنت بدون آسیب به دندان باعث ایجاد ثبات در استخوان فک می شود. طبق گفته AAID، میزان موفقیت طولانی مدت در مورد کاشت دندان 97 درصد است. ایمپلنت دندان مشکلات مربوط به سایر روشهای جایگزینی را از بین می برد و به افراد اجازه می دهد هر چیزی را با اطمینان بخورند. ایمپلنت می تواند یک دندان از دست رفته را جایگزین کند، اما با استفاده از  چهار ایمپلنت می توان تمام دندان های فوقانی یا تحتانی را جایگزین کرد.تعداد ایمپلنت مورد نیاز هر  بیمار به کیفیت و اندازه استخوان فک وی بستگی دارد. دندانهای جایگزین شما به این پایه ایمپلنت ها وصل می شوند و پس از مدت کوتاهی درست مانند دندانهای طبیعی خود قادر به جویدن خواهید بود.

عمل کاشت دندان نیاز به عمل جراحی دهان دارد . در حین عمل، متخصص ایمپلنت دندان، سوراخ کوچکی در استخوان فک ایجاد کرده و پایه ی ایمپلنت را به دقت در استخوان پیچ می کند. سپس لثه روی پایه ی ایمپلنت گذاشته می شود و تا بهبودی جای زخم زمان داده می شود.

پس از آنکه پایه ایمپلنت به اندازه کافی بهبود یافت، یک عمل جراحی دوم لازم است تا کانکتور یا اتصال دهنده (اباتمنت) در قسمت بالای پایه ی کاشت قرار گیرد. در آخر، تاج در بالای  اتصال دهنده (اباتمنت) قرار می گیرد. این تاج با مواد مخصوص دندان و یک پیچ کوچک به اباتمنت وصل می شود.

توجه داشته باشید که این روش در مورد ایمپلنت دندان در یک روز متفاوت می باشد. از ایمپلنت فوری به دلیل مسائل زیبایی، معمولا برای ایمپلنت دندان های جلو استفاده می شود. پس از اتمام فرایند کاشت ایمپلنت دندان،  متخصص ایمپلنت شما احتمالاً رژیم غذایی شامل غذاهای نرم و سالم را برای یک دوره زمانی توصیه می کند.  (ادامه مطلب)

نگرانی بیشتر افراد از بالا بودن قیمت ایمپلنت دندان می باشد. کلینیک دندانپزشکی سیب سفید با ایجاد شرایط ایمپلنت دندان اقساطی و ایمپلنت ارزان، در تسهیل پرداخت هزینه ی ایمپلنت دندان کوشیده است. 

برای مشاهده مراحل انجام ایمپلنت دندان فیلم زیر را مشاهده کنید.

مراحل انجام ایمپلنت دندان

دریافت ایمپلنت دندان چیزی بیش از چسباندن دندان های مصنوعی در دهان شماست. ایمپلنت نوعی درمان دندانپزشکی است که به جراحی نیاز دارد. اگر با دنیای دندانپزشکی آشنا نیستید، ممکن است در مورد روش انجام ایمپلنت دندان اطلاعات نداشته باشید. در صورت نیاز به انجام مواردی مانند پیوند استخوان و یا لیفت سینوس مراحل انجام ایمپلنت دندان کمی متفاوت است . بصورت کلی مراحل انجام ایمپلنت دندان به شکل زیر می باشد:

    1. معاینه و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت به همراه هزینه 
    2. در صورت احتیاج، کشیدن دندان در این مرحله از درمان می‌باشد.  
    3. جراحی و نصب پایه‌ی ایمپلنت 
    4. طراحی چاهک لثه‌ای برای گذاشتن لبه‌ی روکش‌ها در زیر لثه، جهت پیشگیری از وارد شدن مواد غذایی به زیر ایمپلنت 
    5. انتخاب رنگ، قالب‌گیری و ارسال قالب به لابراتور
  • انجام کارهایی مثل: طراحی لبخند، موقعیت لبه‌ی دندان‌ها، تعیین ارتفاع فک و...
  • ارسال قالب به لابراتور
  • چسباندن نهایی ایمپلنت دندان

 

در صورت نیاز به پیوند استخوان مراحل زیر طی می شود:

  • پیوند استخوان

اگر استخوان فک شما به اندازه کافی تراکم نداشته نباشد یا خیلی نرم باشد، ممکن است قبل از انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان به پیوند استخوان احتیاج پیدا کنید. پیوند استخوان به این دلیل است که در فرایند عمل جویدن، دهان شما فشار زیادی به استخوان شما وارد می کند و اگر استخوان نتواند ایمپلنت را پشتیبانی کند، احتمالاً عمل جراحی ایمپلنت به شکست منتهی می شود. پیوند استخوان می تواند پایه محکم تری برای ایمپلنت ایجاد کند.
چندین ماده پیوند استخوان وجود دارد که می توان از آنها برای بازسازی استخوان فک استفاده کرد. گزینه ها ممکن است شامل پیوند استخوان طبیعی باشد، مانند استفاده از استخوان محل دیگری از بدن شما، یا پیوند استخوان مصنوعی مانند مواد جایگزین استخوان که می تواند ساختارهای حمایتی برای رشد استخوان جدید باشد. با متخصص ایمپلنت دندان خود در مورد گزینه هایی که برای شما بهتر خواهد بود صحبت کنید.

ممکن است بازسازی استخوان  چندین ماه طول بکشد تا استخوان جدید برای پشتیبانی از کاشت دندان ایجاد شود. در برخی موارد، شما فقط نیاز به پیوند استخوانی جزئی دارید، که می تواند همزمان با عمل جراحی ایمپلنت انجام شود. وضعیت فک شما نحوه عملکرد شما را تعیین می کند.

در حین جراحی برای قرار دادن ایمپلنت دندان، متخصص ایمپلنت،  دهان شما را برای ایجاد شکاف در لثه و در محل استخوان جراحی می کند. در شکافی که در استخوان فک ایجاد شده است قسمت فلزی ایمپلنت دندان (پایه تیتانیوم) قرار می گیرد. از آنجایی که پایه ی ایمپلنت به عنوان ریشه دندان عمل می کند، در اعماق استخوان کاشته می شود.
در این مرحله، در دهان شما شکافی برای دندان جدید وجود دارد که هنوز جایگزین نشده است. در صورت لزوم می توان یک نوع پروتز موقت جزئی را موقتا برای حفظ ظاهر قرار داد. می توانید این پروتز را برای تمیز کردن و در هنگامی که خواب هستید بردارید.

با نیاز به پیوند استخوان علاوه بر اینکه طول مدت درمان ایمپلنت دندان افزایش می یابد، قیمت ایمپلنت دندان نیز با احتساب هزینه ی پیوند استخوان برای بیمار افزایش می یابد. در این موارد استفاده از شرایط ایمپلنت اقساطی و ایمپلنت ارزان می تواند در پرداخت هزینه ی ایمپلنت دندان کمک کننده باشد. کلینیک دندانپزشکی سیب سفید خدمات ایمپلنت اقساطی، کامپوزیت اقساطی و لمینت اقساطی را برای بیماران خود فراهم کرده است.

  • در انتظار بازسازی و رشد استخوان

هنگامی که متخصص ایمپلنت دندان پایه فلزی کاشت در استخوان فک شما قرار می دهد، استخراج ترکیب (oss-ee-oh-in-tuh-GRAY-shun) شروع می شود. در طی این فرآیند، استخوان فک با سطح ایمپلنت دندانی رشد کرده و متحد می شود. این فرایند، که می تواند چند ماه طول بکشد، به ایجاد یک پایه محکم برای دندان مصنوعی جدید شما کمک می کند - دقیقاً مانند ریشه برای دندانهای طبیعی شما.

  • قرار دادن اباتمنت

وقتی Osseointegration به پایان رسید، ممکن است شما نیاز به عمل جراحی اضافی برای قرار دادن اباتمنت - قطعه ای که در نهایت تاج به آن وصل خواهد شد-داشته باشید. این جراحی جزئی به طور معمول با بی حسی موضعی و بصورت سرپایی انجام می شود.

برای قرار دادن اباتمنت: 

مراحل قراردادن ایمپلنت به این شکل است که:

  • متخصص ایمپلنت، لثه شما را مجدداً در معرض کاشت دندان قرار می دهد
  • اباتمنت به پایه ایمپلنت دندان که قبلا در استخوان جاسازی شده است، متصل می شود.
  • در این مرحله بافت لثه بسته شده است، اما هنوز تمام نشده است
  • در بعضی موارد، همزمان با کاشت پایه، اباتمنت "abutment" به پایه فلزی ایمپلنت دندان وصل می شود. این بدان معنی است که شما به یک عمل جراحی اضافی احتیاج نخواهید داشت. از آنجا که اباتمنت خارج از خط لثه وجود دارد، وقتی دهان خود را باز می کنید قابل مشاهده است - و تا زمانی که دندانپزشک شما پروتز دندان را کامل کند، به این صورت خواهد بود. بعضی از افراد آن ظاهر را دوست ندارند و ترجیح می دهند که این مرحله  جداگانه انجام شود.
  • بعد از گذاشتن اباتمنت، لثه شما باید حدود دو هفته قبل از اتصال دندان مصنوعی بهبود یابد.
  • دندان های مصنوعی جدید خود را انتخاب کنید


پس از بهبود لثه ها،   ساخت تاج - دندان مصنوعی شروع می شود. تاج را نمی توان تا زمانی که استخوان فک شما به اندازه کافی قوی نشده است قرار داد.

شما و متخصص دندانپزشکی  می توانید از بین گزینه های دندان مصنوعی انتخاب کنید که آیا متحرک، ثابت یا ترکیبی از هر دو باشد:

    • متحرک: این نوع، شبیه به یک پروتز متحرک معمولی است و می تواند یک پروتز جزئی یا کامل باشد. شامل دندانهای سفید مصنوعی است که توسط آدامس پلاستیکی صورتی احاطه شده است. این قاب روی یک قاب فلزی نصب شده قرار می گیرد که به پایه کاشت پیوند داده شده است، و به راحتی در جای خود قرار می گیرد. به راحتی می توان آن را برای ترمیم یا تمیز کردن روزانه از جابجا کرد.
  • ثابت: در این نوع، یک دندان مصنوعی بطور دائم پیچ خورده یا چسبانده شده بصورت لایه روی ایمپلنت فرد است. شما نمی توانید دندان را برای تمیز کردن یا در هنگام خواب از محل خود بردارید.  بیشتر اوقات، هر تاج به ایمپلنت دندان خود متصل است. با این حال، از آنجا که ایمپلنت ها به طور فوق العاده قوی هستند، در صورت اتصال تاج ها به یکدیگر، چندین دندان را می توان با یک ایمپلنت جایگزین کرد.

مدت زمان ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

ایمپلنت دندان: هنگامی که بیماران می پرسند، "روند کاشت دندان چقدر طول می کشد؟” "طول مدت درمان ایمپلنت دندان چقدر است؟" تعدادی از عوامل مؤثر در پاسخ به این سوال وجود دارد. اما همیشه با ارزیابی شروع می شود. درمانی که مدت زمان کمی پس از دست دادن دندان شروع شود، در کاهش زمان کلی مؤثر است.  فرآیند کاشت ایمپلنت دندان در اصل یک فرآیند سه فازی است که می تواند برای هر فرد متفاوت باشد. به طور معمول کل مراحل 5 تا 8 ماه طول می کشد.برای افرادی که  نیاز به کاشت ایمپلنت  کل دهان دارند، این فرایند کمی طولانی تر است. برای افرادی که تنها نیاز به جایگزینی یک یا تعداد کمی دندان دارند این فرایند می تواند سریعتر انجام شود.

پس از انجام ایمپلنت، با توجه به کیفیت استخوان، معمولا مدت زمانی بایست صبر کنیم تا ایمپلنت در جای خود کاملا محکم شود و استخوان اطراف ایمپلنت را بگیرد.
این مدت در فک پایین معمولا سه الی چهار ماه و در فک بالا چهار الی شش ماه است. پس از این زمان می توان مراحل قالبگیری برای روکش ایمپلنت را شروع کرد.

به طور کلی فرایند کاشت ایمپلنت دندان، پروسه طولانی در پی دارد، اما این مدت زمان برای تمام افراد یکسان نمی باشد. داشتن و یا نداشتن تراکم استخوان کافی برای کاشت ایمپلنت دندان می تواند بر مدت زمان آن بسیار موثر باشد. برخی از افراد با داشتن میزان تراکم عالی می توانند از ایمپلنت فوری استفاده کنند و برخی به دلیل نیاز به پیوند استخوان، پروسه درمانی بیش از 7 ماه را تحمل می کنند.

how-long-dental-implant-take

  1. فاز اول ایمپلنت - ارزیابی

    این مرحله می تواند از کشیدن دندان گرفته تا پیوند استخوان (در صورت لزوم) را شامل شود.  سی تی اسکن انجام می شود و متخصص ایمپلنت دندان ساختار استخوان در محل کاشت دندان را ارزیابی می کند. اگر نیازی به پیوند نباشد، می توانیم به مرحله 2 برویم. اگر پیوند استخوان لازم باشد، مرحله اول 3 تا 6 ماه طول می کشد. به طور کلی اگر مدت طولانی باشد که دندان از بین رفته است پیوند استخوان مورد نیاز است. در طول سال اول از دست دادن دندان، استخوان با دو برابر سرعت نسبت به تحلیل طبیعی استخوان از بین می رود. این امر باعث می شود قرار دادن  فوری ایمپلنت، برای کاهش هزینه کاشت دندان و کاهش مدت زمانی که فرآیند کاشت ایمپلنت انجام می شود، بسیار مهم باشد. بنابراین اگر دندان خود را از دست داده اید، بهتر است پیش از آنکه زمان زیادی بگذرد و قبل از نیاز قطعی به پیوند استخوان، نسبت به دریافت ایمپلنت دندان اقدام کنید. اقدام به موقع می تواند قیمت ایمپلنت دندان را برای شما کاهش دهد.
  2. فاز دوم ایمپلنت - قرار دادن پایه ایمپلنت

    در مرحله دو، پایه اصلی ایمپلنت توسط متخصص ایمپلنت دندان در استخوان قرار می گیرد و اجازه بهبودی می یابد. قرار دادن پایه ایمپلنت 1 تا 2 ساعت طول می کشد و زمان بهبودی 3 تا 6 ماه است. در این مدت ایمپلنت آلیاژ تیتانیوم (همان ماده ای که مورد استفاده قرار می گیرد) درون بدن التیام یافته و با بافت استخوان اطراف ادغام می شود. پیوند ایمپلنت با استخوان مهمترین مرحله ی ایمپلنت دندان می باشد. بخش عمده ای از موفقیت ایمپلنت دندان به این مرحله وابسته است. اگر متخصص ایمپلنت دندان، قرار دادن ایمپلنت را با دقت انجام دهد و نیز پیوند ایمپلنت با استخوان موفقیت آمیز باشد، می توان گفت شما تقریبا یک ایمپلنت دندان موفق دارید. البته تاثیر مراقبت های ایمپلنت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان را نباید نادیده گرفت.
  3. فاز سوم ایمپلنت دندان - قرار دادن تاج

    در مرحله سوم یک دندان مصنوعی یا تاج روی پایه اصلی ایمپلنت که قبلاً در فک شما قرار گرفته بود قرار می گیرد. تصویری از دهان شما ساخته می شود و دندان یا دندان های جدید شما به گونه ای ایجاد می شود که از نظر اندازه، شکل و رنگ مناسب برای دهان شما باشد. این مرحله حدوداً دو هفته با هم فاصله دارد. بین تاج دندان و پایه ایمپلنت یک اتصال دهنده بنام اباتمنت قرارداده می شود که وظیفه آن اتصال تاج به پایه ایمپلنت است.

هزینه‌ی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان: اینکه هزینه و قیمت ایمپلنت دندان چقدر است کاملا بستگی به شرایط دندانی فرد دارد و با مشاوره و ویزیت به دندانپزشک این قیمت محاسبه خواهد شد. درست مانند هر عمل جراحی دیگر - زیرا این یک عمل جراحی است - عوامل بسیاری وجود دارد که قیمت ایمپلنت دندان را تعیین می کند. مخارج دندانپزشکی، موقعیت جغرافیایی و وضعیت دندان های هر  بیمار  همه در هزینه ایمپلنت محاسبه می شود. و، باید شرایط بدنی هر بیمار نیز ارزیابی شود. وضعیت فک و لثه، آیا پیوند استخوان و یا کشیدن یا دندان موقتی ضروری است؟ و گزینه های بیهوشی همگی در هزینه کاشت در نظر گرفته می شوند.
هزینه‌ی مربوط به کاشت دندان یا ایمپلنت به عوامل زیادی از جمله: کشور سازنده و تکنولوژی‌های مربوط به آن، کیفیت قطعات و تجهیزات مورد استفاده، هزینه‌ی پزشک معالج، ضمانت قطعات ساخته شده، کارهایی که در صورت نیاز باید قبل از ایمپلنت انجام شود، مثل جراحی و... بستگی دارد. شما با مشاوره و معاینات مربوط به ایمپلنت دندان می‌توانید نرخ دقیق را دانسته و با توجه به نیاز و بودجه‌ی خود، ایمپلنت مورد نیاز خود را انتخاب کنید. ممکن از بالا بودن قیمت ایمپلنت دندان شما را از شروع درمان منصرف کند. شما می توانید از شرایط ایمپلنت اقساطی و ایمپلنت ارزان در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید بهره مند شوید و نگران هزینه ی ایمپلنت دندان خود نباشید.

قیمت ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید 2900000 تومان برای هر واحد دندان می باشد. شما به تعداد دندان های از دست رفته ایمپلنت لازم ندارید. بلکه تعداد ایمپلنت مودر نیاز بستگی به وضعیت استخوان فک شما دارد. متخصص ایمپلنت دندان پس از ارزیابی وضعیت بیمار، در مورد تعداد ایمپلنت لازم برای وی تصمیم میگیرد و چنانچه پیش از انجام ایمپلنت دندان نیاز به پیوند استخوان، لیفت لثه و یا درمان های دیگر وجود داشته باشد متخصص ایمپلنت دندان راهنمایی های لازم را انجام خواهد داد. برای ویزیت و مشاوره رایگان در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید با شماره ی 09393558965 تماس بگیرید و یا تصویر لبخند خود را به شماره ی 09393558965 در واتساپ یا تلگرام ارسال کنید.

dental-implant-cost

با این حال، همه ما آستانه های مالی مختلفی داریم. به خصوص اگر با کاشت های متعدد روبرو هستید، ممکن است ارزش این را داشته باشد که گزینه های دیگر را نیز کشف کنید. اما، کورکورانه به روشهای دیگر نپردازید - تحقیقات خود را انجام دهید!

می توانید از شرایط ایمپلنت اقساطی کلینیک دندانپزشکی سیب سفید بهره مند شوید. علاوه بر ایمپلنت اقساطی می توانید از دیگر خدمات ارائه شده توسط کلینیک دندانپزشکی سیب سفید نیز بصورت اقساطی بهره مند شوید. مانند کامپوزیت اقساطی و لمینت اقساطی.

طول عمر ایمپلنت دندان یا کاشت دندان چقدر است

ایمپلنت دندان: در صورت نگهداری درست و رعایت نکات بهداشتی، به راحتی می‌توانید از ایمپلنت تا پایان عمر خود استفاده کنید. البته در بعضی موارد به صورت دوره‌ای جهت تنظیم ایمپلنت دندان خود باید به متخصص ایمپلنت تان مراجعه کنید.

احتمالاً شما هم شنیده اید طول عمر یک کاشت دندان 25 سال یا بیشتر است، البته این درست است، اما تا زمانی که از آنها مراقبت صحیح کنید. اینکه ایمپلنت دندان برای همیشه ماندگار باشد، تحت تأثیر عوامل مختلفی چون

  • چقدر خوب مراقب کاشت های دندانی خود هستید، مانند نخ دندان و مسواک زدن روزانه، مراجعه به دندانپزشک هر شش ماه یکبار
  • از جویدن یا گاز گرفتن چیزهای بسیار سخت مانند نوک قلم یا مداد و از باز کردن بسته ها با دندان خودداری کنید.
  • دندانپزشک شما در کار گذاشتن ایمپلنت دندان  چقدر ماهر است. کارشناسان می دانند چگونه می توان پیشرفت استخوان بندی را ارزیابی کرد
  • و اینکه آیا استخوان فک شما به طور کامل ایمپلنت را جذب کرده است.
  • سبک زندگی و سلامت کلی شما

پس از انجام ایمپلنت، با توجه به کیفیت استخوان، معمولا مدت زمانی بایست صبر کنیم تا ایمپلنت در جای خود کاملا محکم شود و استخوان اطراف ایمپلنت را بگیرد.
این مدت در فک پایین معمولا سه الی چهار ماه و در فک بالا چهار الی شش ماه است .
پس از این زمان می توان مراحل قالبگیری برای روکش ایمپلنت را شروع کرد .

آیا نیاز به جایگزینی ایمپلنت دندان قدیمی دارم؟


ممکن است شما هرگز نیازی به تعویض ایمپلنت دندان خود نداشته باشید تا زمانی که از بین نرود، عفونت ایجاد شود یا به نوعی آسیب دیده باشد. برای مراقبت بهینه، شما باید هر شش ماه یکبار برای معاینه منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید و از سالم بودن و عملکرد طبیعی کاشت دندان خود اطمینان حاصل کنید. علاوه براین موفقیت ایمپلنت دندان، بسیار وابسته به مهارت و تجربه متخصص ایمپلنت دندان می باشد. توصیه می شود حتما یک متخصص ایمپلنت دندان را به جای دندانپزشک عمومی برای قراردادن ایمپلنت دندان خود در نظر بگیرید. یک متخصص ایمپلنت دندان، علاوه بر مهارت در زمینه قرار دادن ایمپلنت دندان، در زمینه درمان بیماری های لثه، لیفت سینوس و پیوند استخوان نیز به اندازه کافی توانایی دارد. شما می توانید قرار دادن تاج دندان را به یک متخصص دندانپزشکی زیبایی بسپارید ولی در مورد کاشت ایمپلنت بهتر است به یک متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کنید.

آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

ایمپلنت دندان، بیشتر جنبه‌ی درمانی دارد و مسلما با اندکی درد همراه می‌باشد. درد ایمپلنت دندان معمولا 6 الی 10 روز طول می‌کشد و اگر مدت زمان بیشتری طول بکشد و یا درد غیرقابل تحملی داشته باشید، حتما مشکلی وجود دارد و باید به متخصص ایمپلنت دندان خود مراجعه کنید. همچنین اگر تورم در دهان و لثه‌ خود احساس کردید بعد از گذشت 3 الی 5 روز کاهش و بهبود می‌یابد...(ادامه مطلب)

دلایلی که نباید جای دندان از دست رفته را خالی بگذارید

ایمپلنت دندان: اکثر دندانپزشکان حرفه ای اغلب توصیه می کنند که برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته تان ایمپلنت را در نظر داشته باشید. این توصیه ها بر اساس مطالعات بهداشت دهان و دندان می باشد که مشکلات دهانی مانند دندان های شل و مشکل غذا خوردن به خاطر نبود دندان را برطرف می کنند. اما چگونه این مشکل ها و سایر مشکلاتی که با فضاهای خالی دهان مرتبط هستند بر سلامت عمومی شما تأثیر می گذارد؟ و چگونه ایمپلنت دندان کمک می کند تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری شود؟ 

اگر نگران هزینه های بالای ایمپلنت دندان هستید، می توانید با بهره گیری از شرایط ایمپلنت دندان اقساطی در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید با خیالی آسوده شروع به درمان ایمپلنت دندان کنید.

  • مشکلات گفتاری

تلفظ صحیح کلماتی که باعث ایجاد گفتار می شوند از طریق چرخاندن زبان و فشار دادن به سقف دهان و دندان حاصل می شود. بنابراین دندان هایی که از دست می روند گفتار شما را تغییر می دهند. این امر می تواند باعث شود که هنگام صحبت کردن سوت بزنید و یا حتی تف کنید چون که زبان هیچ تماسی با دندان ندارد. ایمپلنت ها بسیار قابل استفاده هستند به خصوص برای دندان های جلویی. نه تنها فضای دندان های از دست رفته را پر می کنند بلکه نقطه تماسی به هنگام صحبت کردن برای زبان ایجاد می کنند و گفتار شما را تقویت می کنند...(ادامه مطلب)

آیا ایمپلنت دندان، مصنوعی به نظر می رسد یا طبیعی؟

ایمپلنت دندان: یکی از بزرگترین نگرانی در میان افرادی که قصد انجام ایمپلنت را دارند این است که آیا دندان های جدید شان طبیعی به نظر می رسد یا خیر. به خصوص بیمارانی که نیاز به ایمپلنت دندان های جلو دارد. تقریباً جواب همیشه یک بله ی جانانه است. ایمپلنت دندان به گونه ای طراحی شده است که دقیقاً عین دندان های طبیعی شما به نظر برسد و احساس شود. و در مقایسه با سایر گزینه های ترمیم کننده ی دندان های از دست رفته (یعنی پل ها)، ایمپلنت طبیعی ترین گزینه می باشد. موفقیت ایمپلنت دندان وابستگی زیادی به شرایط استخوانی فک و نیز مهارت و تجربه متخصص ایمپلنت دندان دارد. برای انجام یک ایمپلنت دندانی که طبیعی به نظر برسد حتما به جای دندانپزشک عمومی به یک متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کنید. 

در واقع این که آیا ایمپلنت دندان طبیعی به نظر می رسد یا خیر، یکی از رایج ترین سؤالاتی است که بیماران قبل از انجام کاشت ایمپلنت از متخصص ایمپلنت می پرسند، نگرانی های بیماران قابل درک است. آخرین چیزی که یک فرد می خواهد این است که نتیجه طبیعی از آب درآید.

افرادی که قصد انجام ایمپلنت به روی دندان های جلویی شان را دارند بیشتر در مورد ظاهر ایمپلنت دندان سوال می پرسند زیرا این قسمت جایی است که ایمپلنت های دندان بیشترین تأثیر را روی لبخند و اعتماد به نفس بیمار نسبت به ظاهرش دارد. برای گرفتن یک نتیجه ی طبیعی مهم است ایمپلنت شما توسط یک متخصص ایمپلنت دندان ماهر و با تجربه انجام شود.

 تقریباً تمام افرادی که در کلینیک سیب سفید کاشت ایمپلنت انجام داده اند متوجه شدند که ایمپلنت از آنچه که تصور می کردند بهتر به نظر می رسد و احساس می شود. از این که دندان هایی در دهان دارند که طبیعی به نظر می رسند بسیار هیجان زده اند، به خصوص در قسمت هایی که دندان نداشتند...(ادامه مطلب)

چه مدت بعد از کشیدن دندان می توان ایمپلنت را جایگزین کرد؟

در ایمپلنت دندان دو روش اساسی برای کاشت ایمپلنت بعد از کشیدن دندان وجود دارد. مورد اول قرار دادن فوری ایمپلنت دندان در زمان کشیدن دندان است. این تکنیک فقط در موارد خاص که استخوان کافی برای تثبیت کاشت دندان وجود دارد قابل استفاده است و محل مورد نیاز برای کاشت از محل دندان کشیده شده خیلی بزرگ نیست. مزیت این روش این است که در زمان بیمار صرفه جویی می کند و تعداد جراحی های مورد نیاز را کاهش می دهد. نقطه ضعف این روش در این است که میزان احتمال ایمپلنت ناموفق افزایش می یابد. شرایط ایمپلنت اقساطی در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید دایر می باشد.

روش دوم ایمپلنت دندان بعد از کشیدن دندان، قرار دادن پیوند استخوان در محل استخراج و اجازه دادن به آن برای حدود سه ماه برای بهبودی است. پس از حداقل سه ماه بهبودی برای استخوان، می توان ایمپلنت دندان را قرار داد. این تکنیک از میزان موفقیت بسیار قابل پیش بینی تر برخوردار است.

با استفاده از هر دو روش محل مورد نیاز برای کاشت، یا برش استخوان باید دقیقا به اندازه ایمپلنت دندان در استخوان ساخته شود. سپس پایه اصلی ایمپلنت داخل محل مورد نظر قرار می گیرد. سپس  درپوش پیچ یا نیم پایه روی کاشت قرار می گیرد. پس از آن  بافت لثه بسته با توجه شرایط هر مورد بسته می شود.

اکثر افراد به دلیل بالا بودن قیمت ایمپلنت دندان به گزینه های دیگر جایگزینی دندان روی می آورند که این گزینه ها هرچند در ابتدا هزینه ی پایین تری نسبت به قیمت ایمپلنت دندان دارد، با اینحال هزینه های بعدی که ایجاد می کند می تواند از قیمت تمام شده ی ایمپلنت بیشتر باشد. برای تسهیل پرداخت هزینه ی ایمپلنت دندان، کلینیک دندانپزشکی سیب سفید شرایط ایمپلنت دندان اقساطی و ایمپلنت ارزان را در مرکز خود دایر کرده است.

به چه تعداد ایمپلنت دندان نیاز دارم؟

ایمپلنت دندان: برای افرادی که دندانهای ناقص دارند، کاشت دندان گزینه بسیار خوبی برای برگرداندن لبخند و زندگی آنهاست. بسیاری از افراد سؤال می کنند "چه تعداد ایمپلنت دندان برای من لازم است؟" 

  • اگر شما فقط یک دندان از دست رفته دارید، فقط به یک ایمپلنت نیاز دارید.
  • اگر دو یا چند دندان از دست رفته دارید ممکن است برای هر دندان، یک ایمپلنت احتیاج نداشته باشید، تعداد کاشت مورد نیاز با توجه به حجم استخوان در محلی که قرار است ایمپلنت گذاشته شود تعیین می شود.

در فک فوقانی، حجم استخوان به طور کلی ضعیف تر است، بنابراین معمولاً کاشت دندان بیشتر از قوس پایین مورد نیاز است. در فک پایین معمولاً چگالی استخوان وجود دارد، بنابراین کمتر به کاشت بالاتر از قوس فوقانی نیاز است.

  1. شکاف سه دندان از دست رفته در هر نقطه از دهان به طور معمول منجر به دو ایمپلنت دندان می شود که از  سه دندان پشتیبانی می کنند.
  2. شکاف چهار دندان از دست رفته در جلوی دهان به طور معمول منجر به...(ادامه مطلب)

با افزایش تعداد ایمپلنت مورد نیاز، هزینه ی ایمپلنت دندان نیز افزایش می یابد. کلینیک دندانپزشکی سیب سفید برای رفع نگرانی های بیماران خود در زمینه ی پرداخت هزینه ی ایمپلنت دندان، با ارائه ی شرایط ایمپلنت اقساطی و ایمپلنت دندان ارزان سعی در تسهیل کردن پرداخت هزینه ی ایمپلنت دندان نموده است.

انواع ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در سایزها، طول‌ها و انواع مختلفی وجود دارد. دکتر متخصص، با توجه به موقعیت دندان‌ها تصمیم می‌گیرد که کدام نوع از ایمپلنت برای بیمار مناسب می‌باشد. دندانپزشک یک پیچ مخصوص ایمپلنت را در لثه بیمار قرار داده و سپس دندان مصنوعی را روی آن می‌گذارد که می‌توانید آنها را همانند دندان‌های طبیعی مسواک بزنید. این درمان ممکن است مقداری سخت باشد. نوع ایمپلنت دندان هر فردی با فرد دیگر متفاوت است. ایمپلنت دندان بر اساس شکل، روش کاشت، تعداد مراحل و... به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود که متخصص ایمپلنت با توجه به شرایط و نیاز بیمار یکی از انواع ایمپلنت را انتخاب می‌کند...(ادامه مطلب)

مزایای ایمپلنت دندان

  • بعد از، از دست دادن دندان حتما باید سریعا جایگزینی برای دندان از دست رفته گذاشته شود تا مشکلاتی مثل کج شدن دندان‌های اطراف و عدم خوب جویدن غذا پیش نیاید. یکی از مزایای ایمپلنت این است که بلافاصله بعد از، از دست دادن دندان می‌توان از ایمپلنت دندان برای جایگزین کردن آن استفاده کرد.
  • ایمپلنت دندان می‌تواند اعتماد به نفس از دست رفته‌ی فرد را به او بازگرداند، زیرا ..(ادامه مطلب)

معایب ایمپلنت دندان

  • شکستن بدنه ایمپلنت: احتمال شکستن بدنه‌ی ایمپلنت بسیار کم است اما غیرممکن نیست. در صورتی که فشار بسیار زیادی به ایمپلنت وارد شود ممکن است بشکند و اگر ایمپلنت دندان دچار شکستگی شود، امکان اصلاح آن وجود ندارد.
  • شل شدن پیچ داخلی ایمپلنت: با وجود اینکه امکان حرکت ایمپلنت وجود ندارد، اما اگر...(ادامه مطلب)

یکی دیگر از معایب ایمپلنت دندان، می تواند قیمت ایمپلنت دندان باشد. بیشتر بیماران به دلیل هزینه ی بالای ایمپلنت دندان از شروع درمان منصرف می شوند و به سمت سایر گزینه های جایگزینی دندان می روند. امکان ایمپلنت اقساطی و ایمپلنت ارزان در این شرایط می تواند نگرانی های بیماران را در این زمینه کاهش دهد. کلینیک دندانپزشکی سیب سفید خدمات خود را بصورت ایمپلنت اقساطی، کامپوزیت اقساطی و لمینت اقساطی با بهترین کیفیت ارائه می دهد. بهتر است بدانید 5 تا 10 درصد تخمین زده شده است که اختلال عملکرد بلافاصله بعداز جراحی ایمپلنت دندان ممکن است به وجود آید.

 

مراقبتهای لازم پس از انجام ایمپلنت دندان

برای رسیدن به نتیجه مطلوب از ایمپلنت دندان باید بیمار همه‌ی مراقبتهایی که پزشک توصیه کرده است را پس از انجام ایمپلنت به خوبی انجام دهد.

  1. خونریزی: بعد از انجام جراحی ایمپلنت دندان خونریزی در محل کاشت دندان یا لثه، کبودی، تورم و حتی عفونت ممکن است رخ دهد که با انجام توصیه های متخصصان ایمپلنت اعم از استفاده از گاز استریل می‌توان به بهبود آن کمک کرد.
  2. تورم: اگر بعد از انجام ایمپلنت دندان تا دو الی سه روز تورم رخ دهد امری عادی محسوب ‌می‌شود. بعد از کاشت دندان تا 1 الی 2 روز ورم برجسته تر می‌شود و سپس تورمش کم شده و به حالت عادی باز می‌گردد. برای کاهش این تورم...(ادامه مطلب)

ايمپلنت يا كاشت دندان درمان جايگزينی دندان بطور دائم است.

اين جراحي معمولا در دو مرحله انجام می شود كه در شرايط ايده آل می تواند در يک جلسه، و يا در شرايط نامناسب در سه جلسه ( همراه پيوند استخوان ) تكميل شود.

از جمله مراقبت های بعد از جراحي ايمپلنت می توانيم به موارد زير اشاره كنيم...

  1. در ٢٤ اوليه بعد از جراحي، غذا هاي سرد، نرم و خنك مانند شير يا بستنی؛ با قاشق يا ليوان ميل نماييد. ( از نی استفاده نكنيد)
  2. يک روز پس از جراحي شروع به شستشوی دهان با آب نمک رقيق ولرم نماييد و اين كار را تا يک هفته ادامه دهيد.
  3. كمپرس سرد
  4. از استعمال دخانيات تا سه روز پس از جراحی پرهيز نماييد.

مشکلات ایمپلنت دندان

انجام ایمپلنت و نتیجه‌ی آن عموما بدون مشکل است ولی گاهی ممکن است با مشکلاتی نیز روبه‌رو شوید. بسیاری از مشکلات ایمپلنت دندان ممکن است در کوتاه مدت باشد و اغلب این مشکلات در مراحل اولیه اتفاق می‌افتد. مهمترین مشکلات آن عبارت اند از:

  • مهارت دندانپزشک
  • وضعیت سلامت عمومی بیمار
  • کمبود استخوان
  • عفونت ایمپلنت
  • حرکت ایمپلنت دندان
  • عدم رعایت دستورات دندانپزشک
  • عوارض جانبی بی فسفونات ها
  • مهارت دندانپزشک:

انتخاب کلینیک دندانپزشکی و متخصص ایمپلنت خوب بسیار مهم است، متخصص مورد نظر شما باید...(ادامه مطلب)

کلینیک دندانپزشکی سیب سفید ارائه دهنده بهترین خدمات درمانی و زیبایی شامل پرکردن دندان، عصب کشی، ارتودنسی، کامپوزیت دندان، لمینت دندان، بلیچینگ دندان و... می‌باشد. همچنین این کلینیک امکان پرداخت اقساطی را روی تمامی خدمات زیبایی خود قرار داده تا مراجعه کنندگان را در پرداخت هزینه‌های خود یاری کند. شما می توانید با بهره گیری از شرایط ایمپلنت اقساطی، ایمپلنت ارزان، کامپوزیت اقساطی و لمینت اقساطی در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید، در مورد هزینه های درمان خصوصا قیمت ایمپلنت دندان نگرانی های خود را رفع کنید.

ایمپلنت دندان  یا بریج، کدام روش بهتر است؟

ایمپلنت دندان و بریج هر دو روشی برای جایگزین کردن دندان از بین رفته است که هر کدام مزایا و معایب خود را دارد. قبل از درمان باید روش مناسب برای دندان‌هایتان را به کمک دندانپزشک انتخاب کنید. یکی از مهمترین مزایای ایمپلنت نسبت به بریج، سالم ماندن دندان‌های دیگر است. در بریج دندان، دندان‌های سالم طرفین ناحیه بدون دندان به عنوان پایه و پشتیبان عمل میکند به این صورت که دندان‌های طرفین بریج تراشیده شده و روکش می‌شود تا به شکل یک پل اتصال در محل بی‌دندان عمل کند ولی در ایمپلنت آسیبی به دندان‌های دیگر نمی‌رسد. در بعضی مواقع یک دندان هم به عنوان پایه استفاده می‌شود.

bridge-or-dental-implant

مشکل دیگر بریج این است که دندان‌هایی که زیر روکش قرار دارند طی گذشت چند سال دچار پوسیدگی می‌شود، در نتیجه شما به جای یک دندان خراب، دو یا سه دندان خراب دارید.

ایمپلنت نسبت به بریج دوام و طول عمر بیشتری دارد. طول عمر بریج  بین 10-15 سال است(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان دیجیتالی و بدون جراحی

یکی از انواع جدید ایمپلنت، ایمپلنت دیجیتالی می باشد.با ایمپلنت های دندانی دیجیتال، احتمال دارد که دندان موقت خود را در همان روز دریافت کنید. و به طور کلی بیشتر احتمال دارد که ترمیم تان را سریع تر، به طور متوسط ​​5-7 روز، در مقایسه با 123 روز برای روش های سنتی دریافت کنید. یکی از بهترین مزایای ایمپلنت های دندانی دیجیتال این است که این روش زیاد طول نمی کشد. در حالی که عمل جراحی ایمپلنت سنتی برای دو ایمپلنت می تواند 130 دقیقه یا بیشتر طول بکشد، مرحله اولیه عمل جراحی به روش دیجیتال ما را قادر می سازد که تمام جزئیات را قبل از عمل بررسی کنیم و فرآیند را بهینه سازی کنیم.

نکته اصلی تکنیک ایمپلنت بدون جراحی، تکنیک های پیچیده رادیوگرافی است که با فناوری رایانه همراه است تا بتواند جراحی دقیق قرار دادن کاشت دندان را انجام داد. تصویربرداری دقیق 3 بعدی امکان ارزیابی دقیق ساختار استخوان، نقشه برداری از مناطقی که بهترین ترکم استخوان را دارند، تصمیم گیری در مورد موقعیت دقیق کاشت ایمپلنت و حتی ایجاد پروتز دائمی قبل از جراحی کاشت دندان را فراهم می کند. تکنیک های ایمپلنت می توانند برای تک دندان، چندین دندان و تعویض تمام دندانها استفاده شوند، به ویژه برای موارد توانبخشی کامل در بیمارانی که دندانهای خود را از دست داده اند، و نیز برای بیمارانی که فشار خون بالا دارند، مناسب است. همچنین به دلیل اینکه در این روش ب خونریزی کاهش می یابد، در بیمارانی که اختلالات انعقادی دارند توصیه می شود.

جراحی Flapless  در ایمپلنت دندان یک روش بسیار دقیق است که نیاز به برنامه ریزی زیادی دارد، از جمله پیش بینی قرار دادن کاشت در یک سی تی اسکن برای کمک به دستیابی به بهترین موقعیت کاشت و زیبایی برای لبخند شما.با این روش می توان اطمینان حاصل کردکه دقیقاً ایمپلنت در زاویه و عمق مناسب در استخوان قرار می گیرد. اگر این روش به طور صحیح انجام نشود، ممكن است عمل خراشي كه تاج را بر روي آن قرار می گیرد، مناسب نباشد، لثه (بافت لثه) ممكن است ملتهب شود و زيبايي و عملكرد دندان ها به احتمال زياد تحت تاثير قرار خواهد گرفت.

بسیاری از مردم نگران هستند که روش ایمپلنت دندانی درد داشته باشد، اما با بیهوشی مدرن، در طول درمان هیچ ناراحتی وجود ندارد. و با روش ایمپلنت دیجیتال ما می توانیم حتی بیشتر ناراحتی را کاهش دهیم. نیازی به برش نیست و نیازی به بخیه کردن نیز در این روش وجود ندارد. مراحل عمل جراحی دیجیتال همچنین به ما اجازه می دهد که روش را برای به حداقل رساندن اختلالات لثه و فک بهینه سازی کنیم.

یکی دیگر از نگرانی های بیماران در مورد قیمت ایمپلنت دندان می باشد. کلینیک دندانپزشکی سیب سفید با ایجاد شرایط ایمپلنت اقساطی، ایمپلنت ارزان، کامپوزیت اقساطی و لمینت اقساطی سعی در کاهش نگرانی های بیماران در این زمینه نموده است.

عفونت‌های ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در واقع مانند دندان از دست رفته برای فرد کار می‌کند و هیچ تفاوتی با  دندان طبیعی ندارد. ایمپلنت دندان هم مانند دندان طبیعی می‌تواند دچار آلودگی شود حال اگر این عفونت و آلودگی نادیده گرفته شود می‌تواند سبب بیماری‌ها و ناراحتی‌های بسیاری گردد. پس در صورت مواجهه با علائم آلودگی و عفونت فرد باید به کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کند و از پیش رفتن بیماری جلوگیری کند. عفونتهایی که در اطراف ایمپلنت دندان رخ می‌دهند می‌تواند یکی از انواع بیماری‌های لثه باشند که به بیماری‌های پری ایمپلنتیتیس معروف هستند.

این عفونتها دارای عللی چون:

  • سیگار کشیدن
  •  دیابت
  • ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن
  • رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان
  • قرار گرفتن ایمپلنت در محل نادرست
  • ترشحات بزاق دهان
  • داشتن آلرژی به خود ایمپلنت دندان

حال اگر این مواردی که گفته شد باعث عفونت ایمپلنتی شود و به موقع درمان نشود باعث از بین رفتن و تححلیل استخوان فک می‌شوند که در نتیجه باعث پس زدن ایمپلنت می‌شود. در این شرایط برای انجام ایمپلنت دندان باید فرد جراحی سینوس لیفت انجام دهد و سپس ایمپلنت دندان را انجام دهد.

علائم عفونت ایمپلنت دندان

این نوع عفونتهای ایمپلنت دندان مشابه بیماری‌های لثه می‌باشند و دارای علائم زیر می‌باشند:

  • سست یا لق بودن ایمپلنت

اگر مواد استفاده شده در ایمپلنت کیفیت خوبی نداشته باشد باعث ایجاد مشکلات عفونتی برای فرد می‌‌گردد. همچنین اگر ایمپلنت لق و یا سست شده باشد فرد هر لحظه احساس افتادن ایمپلنت را دارد در این شرایط...(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی

ایمپلنت دندان: افرادی که دیابت دارند و میزان قند خون آنها طبیعی نیست، مدت زمانی که طول می‌کشد زخم آنها بهبود یابد، بیشتر از حالت عادی می‌باشد. همچنین احتمال عفونت و التهاب در این افراد بیشتر است که باعث می‌شود، در طول درمان ایمپلنت دچار مشکل شوند و در نهایت منجر به حذف ایمپلنت و عدم موفقیت آن می‌شود. البته اگر قند خون در این بیماران کنترل شود میزان عدم موفقیت ایمپلنت کاهش می‌یابد، که این کنترل باید به صورت جدی در تمامی مراحل درمان ایمپلنت و  بعد از آن رعایت شود تا درمان بدون هیچ مشکلی انجام شود.

  • کدام دسته از افراد مبتلا به دیابت نمی‌توانند درمان ایمپلنت انجام دهند؟

انجام ایمپلنت برای بیماران دیابتی که قند خون کنترل شده ندارند، بهداشت دهان و دندان را رعایت نمی‌کنند، دارای عفونت‌های لثه‌ای و پوسیدگی در دهان خود هستند توصیه نمی‌شود. عدم رعایت این موارد علاوه بر موفق نبودن درمان ایمپلنت ممکن است باعث عفونت و التهاب‌های لثه شود...(ادامه مطلب)

نکته: معمولاً پس از کشیدن دندان‌های آسیای پوسیده و عفونتی، استخوان فک بالا که به مجرای تنفسی بینی متصل است به مقدار زیادی تحلیل می‌رود به همین دلیل نبود استخوان برای گذاشتن ایمپلنت مشکل ایجاد می‌کند در نتیجه به ایجاد استخوان برای گذاشتن ایمپلنت نیاز است. این عمل را جراحی سینوس لیفت می‌نامند برای چگونگی انجام این جراحی اینجا کلیک کنید.

ایمپلنت های کوتاه

  • ایمپلنت های کوتاه: جایگزین مناسبی برای تقویت حفره (سینوس)

ایمپلنت دندان: عواقب طبیعی از دست دادن دندان های آسیاب ماگزیلاری، از دست رفتن ارتفاع استخوان تاج است. وقتی دندان ها برداشته می شوند، ریج های باقی مانده می توانند در عرض 3 سال اول 30 تا 60 درصد ارتفاع و عرض خود را از دست بدهند. حفره ی فک می تواند هوا بگیرد و بزرگتر شود و این باعث می شود که ارتفاع ریج استخوانی باقی مانده کاهش یابد...(ادامه مطلب)

کلینیک دندانپزشکی سیب سفید مفتخر است به عنوان دندانپزشکی خوب در جنت آباد، با ارائه‌ی خدمات ارتودنسی دندان، کامپوزیت دندان،  لمینت دندان، روکش، بلیچینگ دندان، جرمگیری و... همه روزه پذیرای شما عزیزان باشد. 

اطلاعیه:قیمت ایمپلنت دندان 5.200.000 به جای 6.200.000 فقط تا 5 روز آینده

امکان اقساط تا 70 درصد از کل مبلغ فراهم شده است.

برای مشاوره و ارسال عکس میتوانید با شماره زیر از طریق واتس آپ در ارتباط باشید.

09363558965 زیبایی

09393559163 درمانی

جایگزین های ایمپلنت دندانی

ایمپلنت دندان: با این که ایمپلنت های دندانی یک درمان دندانپزشکی ترمیم کننده برای بیمارانی هستند که دندان هایشان را از دست داده اند، اما مناسب همه نیستند. ممکن است بیماران به دلایل مختلف، قادر به دریافت ایمپلنت های دندانی نباشند مثلا اینکه استخوان کافی برای حمایت از ایمپلنت ها نداشته باشند. در موارد دیگر، ممکن است بیماران به سادگی بخواهند از روش های طولانی ایمپلنت دندان اجتناب کنند.

خوشبختانه تعدادی از گزینه های ایمپلنت دندانی وجود دارد که بیماران می توانند به آن مراجعه کنند. این گزینه های درمانی هم سلامت و هم ظاهر لبخند را بازمی گردانند. برخی افراد تصور می کنند که می توان از روشهای دندانپزشکی زیبایی نظیر کامپوزیت دندان و لمینت دندان به عنوان گزینه ای برای جایگزینی دندان از دست رفته استفاده کرد. این یک تصور اشتباه است. گزینه هایی مانند کامپوزیت و لمینت سرامیکی تنها می توانند در پوشاندن نواقص زیبایی دندان کاربرد داشته باشند و برخی از مشکلات جزئی دندان مانن فاصله بین دندان ها، کجی جزئی دندان و ... را برطرف کنند اما هرگز نمی توانند به عنوان گزینه ای جایگزین برای ایمپلنت دندان عمل کنند. یک دندانپزشک واجد شرایط می تواند به شما کمک کند تا مشخص کنید که کدام درمان برای شما مناسب است. در ضمن، در مورد برخی از گزینه های جایگزین در دسترس بیشتر اطلاعات کسب کنید.

دندان مصنوعی های قابل برداشت سنتی یک جایگزین مناسب برای پروتزهایی که با ایمپلنت ساپورت می شوند هستند.

دندان مصنوعی کامل

دندان مصنوعی یک گزینه دندانپزشکی ترمیم کننده قابل برداشت است برای افرادی که تقریبا تمام دندان های طبیعی خود را از دست داده اند. دندان های مصنوعی معمولا از مواد پلاستیکی قوی ساخته می شوند، گرچه بعضی از ...(ادامه مطلب)

تصورات اشتباه رایج در مورد ایمپلنت دندان

1. ممکن است مردم ایمپلنت دندانی من را ببینند:

برخی افراد نگران این موضوع هستند که پس از سرمایه گذاری در درمان ایمپلنت دندان، آنها مانند دندان طبیعی به نظر نرسند. ایمپلنت های دندانی هم از نظر ظاهر و هم از نظر عملکرد مانند دندان های طبیعی هستند. ایمپلنت ها خصوصا ایمپلنت دندان جلو، به شکل ظاهری لبخند شما یکپارچگی می دهند، بخشی به این دلیل است که دندانپزشکان می دانند چگونه ترمیم های سفارشی ایجاد کنند. ترمیم ها از موادی ساخته شده اند که شبیه خواص منعکس کننده نور و درخشش دندان های طبیعی شما...(ادامه مطلب)

تاثیر ایمپلنت های دندانی بر بهبود زندگی

ایمپلنت دندان: دندان های از دست رفته لبخند شما، نیش و سلامت دندان شما را تحت تاثیر قرار می دهند.خبر خوب این است که ایمپلنت های دندانی ممکن است راه مناسبی برای بازگرداندن احساسات مثبت مرتبط با دندان ها و سلامت دهان باشند. بعضی از افراد پس از ترمیم دندان های شان دوباره بهبود می یابند و اعتماد به نفس و کیفیت زندگی شان افزایش می یابد. شما شایسته ی این هستید که احساس خوبی به لبخند خود داشته باشید.  بازگرداندن دندان هایتان با ایمپلنت های دندانی بدان معنی است که می توانید دوباره از چیزهایی که دوست دارید لذت ببرید، بدون ناراحتی ناشی از دندان های از دست رفته...(ادامه مطلب)

سن مناسب جایگزین کردن دندان 

ایمپلنت دندان: شما ممکن است که هرگز در سن 20، 30، 40 یا 50 سالگی انتظار دندان مصنوعی را نداشته باشید. شاید - مثل بسیاری از مردم - فکر کردید هرگز نیاز به جایگزین کردن دندان های تان را ندارید. در واقع، از دست دادن دندان در بین بزرگسالان بسیار معمول است، از جمله در طیف سنی جوانتر. در حالی که ممکن است در مورد جایگزینی دندان های از دست رفته در سنین جوانی احساسات درهمی داشته باشید، ما به شما اطمینان می دهیم که این می تواند یک انتخاب عالی برای بهداشت دهان و دندان و لبخند شما باشد. ما نه تنها سن شما را در توصیه ی گزینه های جایگزینی دندان در نظر می گیریم، بلکه اهداف، انتظارات، بودجه، سلامت دندان و سایر عوامل را نیز مورد بررسی قرار می دهیم.

افرادی که از دندان مصنوعی استفاده می کنند، یک ظاهر طبیعی را تجربه خواهند کرد و از یک طراحی منحصر به فرد برای جویدن بهتر بهره مند می شوند. دندان مصنوعی به شکل زیبایی طبیعی ظاهر می شود، خصوصا اگر آنها  برای معرفی شخصیت، سن و ظاهر فیزیکی شما طراحی و ساخته شده باشند.

متخصص دندانپزشک اندازه گیری های خاصی را انجام می دهد که اجازه می دهد تا ویژگی های طبیعی دندان های شما را کپی کند. جایگزینی دندان به صورت لایه به لایه تولید می شوند تا مانند دندان های طبیعی، ظاهری بسیار طبیعی داشته باشید.

دکتر Zeppelin می گوید: "هیچ کس نباید بداند که شما دندان مصنوعی دارید،" من تلاش می کنم که دندان مصنوعی را آنقدر راحت درست کنم که حتی فرد مصرف کننده نیز فراموش کند که دندان مصنوعی است. دندان مصنوعی به خوبی می تواند زندگی شما را بهبود بخشد، هم در ظاهر و هم در عملکرد.

موضوع سن شما نیست - مسئله دندان ها و لبخند شماست

وقتی در مورد افراد بالغ صحبت می کنیم، اصلا چیزی تحت عنوان "خیلی جوان" برای جایگزینی دندان های از دست رفته وجود ندارد. چیزی که دندانپزشکان ما در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید می خواهند با شما صحبت کنند این است که جایگزین کردن دندان های از دست رفته می تواند سلامت دندان ها و اعتماد به نفس در لبخند شما را بازگردانند. ما مشتاقیم به هر یک از بیماران مان در پیدا کردن ...

(ادامه مطلب)

انجام ایمپلنت دندان در سنین بالا

ایمپلنت دندان: چنانچه ایمپلنت دندان قبل از سن 18 سالگی و شکل گیری کامل اسکلت صورت انجام گیرد، ممکن است در سنین بالاتر ایمپلنت دندان کوتاهتر به نظر برسد. و نیز مانع شکل گیری کامل اسکلت صورت در ناحیه کاشت ایمپلنت شود و در نهایت فرم صورتتان به شکل نامناسبی تغییر یابد.

 به طورکلی به دلیل اینکه در افراد جوان ممکن است با رشد فک، موقعیت ایمپلنت تغییر یابد و یا کج شود انجام ایمپلنت دندان گزینه ی مناسبی نیست. از سنین 18 سالگی به بعد، کاشت "ایمپلنت دندان" محدودیت سنی ندارد. در مورد حداکثر سن انجام ایمپلنت، هیچ سن مشخصی وجود ندارد و این کاملا به تراکم استخوان فرد و نیز سلامت عمومی وی بستگی دارد. در سنین بالا  به دلیل کاهش تراکم استخوان،امکان  نگهداری ایمپلنت کم می شود. کیفیت استخوان مهمترین عامل در سنین بالا می باشد. بیماریهایی مانند دیابت کنترل نشده و نیز پوکی استخوان شدید از موانع انجام ایمپلنت دندان در سنین بالا می باشند. 

یک مطالعه تازه منتشر شده در مورد ایمپلنت دندان نشان می دهد که انجام ایمپلنت دندان در افراد سنین بالا نیز، مشابه افراد جوان موفقیت خوبی دارد. این مطالعه که قبل از چاپ بصورت آنلاین منتشر شده است، با 346 بیمار سالمند که 906 کاشت دندان دریافت کرده اند، پیگیری طولانی مدت انجام داده است. این بیماران در سنین 65 تا 89 سال قرار داشتند و پیگیری از دو تا 17 سال پس از قرار دادن ایمپلنت دندان انجام شد که بیش از 95 درصد موفقیت داشته اند. شما می توانید برای خواندن کامل این مطالعه در اینجا مشاهده کنید. 

 بنابراین بر طبق یافته های این مطالعه در مورد ایمپلنت دندان به نظر نمی رسد که سن به تنهایی بقای ایمپلنت را تحت تاثیر قرار دهد.

در نهایت اینکه در مورد امکان انجام ایمپلنت دندان بهتر است یک متخصص ایمپلنت دندان، شرایط جسمی و نیز وضعیت استخوان بیمار را بررسی کند.

آیا پیش از دریافت ایمپلنت دندان، کامپوزیت دندان و یا لمینت دندان به ارتودنسی نیاز دارم؟

ایمپلنت دندان: در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید بسیاری از بیماران مان اغلب سوال می پرسند که آیا قبل از دریافت ایمپلنت و یا ونیر، به ارتودنسی نیاز دارم؟ امیدواریم که با پاسخ دادن به این سؤال رایج بتوانیم بخشی از نگرانی ها یا رزروهایی که ممکن است قبل از دریافت اطلاعات کافی در مورد درمان و روش های دندانپزشکی داشته باشید را برطرف کنیم. با این حال، چیزی که، به خصوص در مورد اقدامات دندانپزشکی و جراحی، همیشه مهم است این است که به یاد داشته باشید که وضعیت دندان و لثه ها از بیمار به بیمار متفاوت است و بیماران مختلف انتظارات متفاوتی از روش های دندانپزشکی دارند، بنابراین به ندرت پاسخ ها  به یک اندازه برای همه مناسب می باشند. با این که یک پاسخ خاص ممکن است برای بسیاری از بیماران مان یکی باشد اما به ندرت برای همه صدق می کند.

آیا به براکت یا ارتودنسی نیاز دارید؟ 

پاسخ به این مسئله  که آیا قبل از استفاده از ونیر ها یا ایمپلنت ها، درمان های ارتودنسی یا  براکت که برای تراز کردن و یا صاف کردن دندان ها  استفاده می شوند، لازم هستند یا خیر تا حدی مشکل است. در بسیاری از موارد، جایجایی و تراز دندان ها بهتر است که قبل از نصب ایمپلنت یا ونیر ها دندان ها انجام شوند، اما این برای همه ی  بیماران ضروری نیست؛ در برخی موارد، ممکن است انجام ایمپلنت و ونیر دندان قبل از درمان های ارتودنسی ضروری باشد چرا که برای سایر دندان ها لنگر می شود. مسئله مهم این است که به خاطر داشته باشید، ایمپلنت دندان دائمی می باشد. همچنین، برای صاف و ردیف کردن صحیح دندان ها می توان هم از تاج دندان و هم از ونیر دندان استفاده کرد. برای جابجایی، صاف کردن و در نهایت ترمیم دندان های تان، درمان ها و راه حل های مختلفی وجود دارد که می تواند استفاده شود، بنابراین  قبل از تصمیم نهایی در مورد برنامه درمانی با دندانپزشک و یا ارتودنتیست خود مشورت کنید. منظور از ونیر دندان، روکشهای دندانپزشکی زیبایی مانند کامپوزیت دندان و لمینت دندان می باشد. روکش های کامپوزیت و لمینت در اصلاح و زیبایی طرح لبخند کاربرد دارند و اغلب بیماران برای زیباتر و روشن تر شدن لبخند خود، کامپوزیت دندان های جلو و نیز لمینت دندان های جلو را برای خط لبخند انجام می دهد. 

مطالعه بیشتر: استفاده از ارتودنسی روی دندان هایی که تاج یا کامپوزیت ونیر دارند

آیا جراحی سینوس با ایمپلنت دندان سازگاری دارد؟

ایمپلنت دندان: هر فردی حفره های سینوسی در جمجمه اش دارد. سینوس ها از نظر اندازه متفاوت هستند و بزرگترین آن سینوس های مربوط به فک است که در پشت گونه ها دقیقاً بالای فک قرار دارند. اگرچه دلیل اینکه چرا افراد سینوس دارند کاملاً مشخص نشده است اما به نظر می رسد که در نم دار کردن هوایی که افراد استنشاق می کنند نقش دارند و در کمک به گفتار افراد نیز ممکن است نقش داشته باشند.

سینوس ها می توانند با چند مسئله مواجه شوند و نیاز به جراحی سینوسس داشته باشند. به عنوان مثال، در صورت مسدود شدن سینوس ها تنفس افراد دچار مشکل می شود. سینوس های برخی از افراد به طور منظم دچار عفونت می شوند. در بعضی موارد اگر فرد دندان خود را از دست داده باشد و قصد ایمپلنت داشته باشد سینوس ها می توانند مشکل ساز شوند...(ادامه مطلب)

sinus-lift-for-dental-implant

 

ایمپلنت دندان برای کودکان مبتلا به فقدان مادرزادی دندان

ایمپلنت دندان یکی درمان های پیشنهادی برای کودکان آژنزیس دندان یا به اصطلاح  کودکانی که به صورت مادرزادی فاقد دندان هستند، می باشد. به دلیل اینکه رشد اسکلتی در کودکان پس از ایمپلنت نیز ادامه دارد و نیز به دلیل خطرات احتمالی جراحی در سنین پایین، نتایجی که از درمان های ایمپلنت در کودکان بدست می آید، به اندازه نتایج بدست آمده در بزرگسالان قابل پیش بینی نیست.

آژنزیس دندان یا بی دندانی چیست؟

آژنزیس، به معنای عدم ساخته شدن و رشد یک اندام در دوران جنینی است به طوری که  که نوزاد پس از تولد  فاقد آن اندام است. آژنیس دندانی در نتیجه ی ایجاد اختلال در شکلی گیری نسج سخت دندانی و پریودنشیوم اطراف به وجود می آید . مهمترین اصل در طول درمان کودکانی که آژنزیس دندان دایمی دارند، دست یافتن به یک نتیجه ی قایل قبول و مطلوب هم از نظر زیبایی و هم از نظر کارکردی و نیز جنبه های روحی-اجتماعی است به طوری که کمترین حد جایگیزنی با درمان پروتز شکل بگیرد.

آژنزیس دندانی گسترده یا اولیگودانتیا به مواردی اطلاق می شود که در طی آن فرد بیمار فاقد بیش از 6 دندان دائمی باشد. (بدون احتساب دندان عقل یا آسیای سوم). بی دندانی مطلق یا آنودانتیا عارضه‌ای است که در آن فرد بیمار به طورکل فاقد دندان دائمی باشد. هیپردانتیا یا پر دندانی نیز عارضه‌ی مشابهی است که در آن فرد بیمار صاحب دندان هایی بیشتر از تعداد طبیعی دندان دارد.

جایگزینی ایمپلنت برای کودکان فاقد دندان

جایگزینی ایمپلنت دندان برای کودکان سنین پایین،  به دلیل اینکه ناحیه مجاور ایمپلنت در فرایند رشد مشارکت ندارد، مشکلات زیبایی و نیز کارکردی به خصوص در قسمت دندان های قدامی به وجود می آید. بهتر است درمان ایمپلنت در دختران به دلیل اینکه رشد استخوان زودتر تکمیل می شود  تا 15 سالگی و در پسران تا 17 سالگی به تعویق افتد. چنانچه رشد اسکلتی و ...(ادامه مطلب)

کلینیک دندانپزشکی سیب سفید با ایجاد شرایط ایمپلنت اقساطی و ایمپلنت ارزان، پرداخت قیمت ایمپلنت دندان را برای بیماران خود تسهیل نموده است.

ایمپلنت دندان ناموفق و شکست درمان

ایمپلنت دندان به عنوان یک درمان با احتمال موفقیت بالا برای جایگزینی دندان های از دست رفته محسوب می شود. با وجود موفقیت های ایمپلنت در موقعیت های مختلف، با این حال عواملی نیز وجود دارد که ممکن است منجر به شکست درمان ایمپلنت دندان شود...(ادامه مطلب)

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در حال حاضر بهترین و مناسب ترین گزینه دندانپزشکی برای جایگزین دندان های از دست رفته می باشد. برای کاشت ایمپلنت شرایطی لازم است که یکی از مهمترین آنها میزان قابل قبول تراکم استخوانی می باشد تا توان نگهداری ایمپلنت را در لثه داشته باشد. با از دست رفتن دندان و خالی ماندن جای آن در لثه،  به دلیل اینکه دیگر تحریک و فشاری در ناحیه دندان از دست رفته وجود ندارد، پس از مدتی استخوان فک تحلیل می رود. این یک واکنش طبیعی از سوی بدن می باشد. عوامل دیگری مانند تصادف و صدمه دیدن، ژنتیک، بیماری و... نیز ممکن است سبب تحلیل و از دست رفتن استخوان و یا حتی افتادن دندان به دلیل تراکم استخوانی ضعیف شود...(ادامه مطلب)

در صورت نیاز به پیوند استخوان، قیمت تمام شده ی ایمپلنت دندان برای بیماران افزایش می یابد. بهره گیری از شرایط ایمپلنت اقساطی و ایمپلنت ارزان در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید، می تواند پرداخت هزینه های ایمپلنت دندان را برای بیماران تسهیل کند.

عوارض و خطرات ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در حال حاضر بهترین جایگزین دندان های از دست رفته می باشد. با این وجود، در دهه های گذشته شواهد مطرح شده نشان می دهد عارضه التهاب در اطراف "ایمپلنت" در حال افزایش است.  يكی از شايع ترين عارضه ها كه بر بافت نرم و سخت اطراف ایمپلنت  تأثير مي گذارد، پری ایمپلنتایتیس یا عفونت ایمپلنت می باشد که در بیشتر موارد ناشی از برش لثه در طول درمان ایمپلنت می باشد. این بیماری می تواند منجر به از بین رفتن و شکست ایمپلنت شود. پری ایمپلنتایتیس نوع پیشرفته بیماری موکوزیت پری ایمپلنت می باشد.  بنابراین، استراتژی ها و مراقبت ها  برای پیشگیری و درمان بیماری پری ایمپلنتایتیس  باید در مفاهیم توانبخشی نوین جای بگیرد.

رعایت نکردن برخی موارد تاثیرگذار می تواند احتمال وقوع این عوارض را تشدید کند. بسته به تکنولوژی مورد استفاده در ایمپلنت و نیز مراقبت های ویژه، عوارض احتمالی ایمپلنت دندان  می تواند افزایش، کاهش و یا به صفر برسد.

در روشهای معمول جراحی ایمپلنت دندان احتمال وقوع عوارض ایمپلنت افزایش می یابد. در ایمپلنت به وسیله پانچ لثه که بدون جراحی و بخیه می باشد عوارض احتمالی ایمپلنت کاهش یافته و حتی به صفر می رسد. همچنین دروه ترمیم در این روش سخت و طولانی نیست.  درد و خونریزی کمتری اتفاق می افتد و عوارض این روش بسیار اندک و ناچیز می باشد.

در ادامه مطلب به یکی از شایعترین عوارض ایمپلنت دندان از جنبه های بیولوژیکی پرداخته شده است...(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان برای دندان های شکسته

ایمپلنت دندان: در برخی موارد ممکن است شکستگی دندان تا زیر خط لثه ادامه داشته باشد. در چنین مواردی دندان قابل ترمیم نیست. در این صورت دو گزینه برای درمان وجود دارد. استفاده از بریج و یا ایمپلنت دندان. (بیشتر بخوانید: ایمپلنت یا بریج: کدام روش بهتر است؟) در کاشت ایمپلنت، دندان شکسته کشیده می شود و پایه ایمپلنت به جای ریشه دندان در فک بیمار قرار می گیرد و استخوان فک جوش می خورد و با آن ادغام می شود. طول عمر ایمپلنت دندان در صورت مراقبت از آن دائمی است. در مواردی که تراکم استخوان کافی در فک برای انجام ایمپلنت وجود نداشته باشد، پیوند استخوان پیش از درمان ایمپلنت انجام می گیرد.(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان برای کسانی که پوکی استخوان دارند

ایمپلنت دندان: پوکی استخوان یا osteoporosis از انواع  بیماری های اسکلتی  بسیار شایع در سنین بالا می باشد که افراد مبتلا به پوکی استخوان به مرور زمان استخوان هایشان ضعیف می شود و با خطر شکستگی استخوان موجه می شوند. این بیماری همانگونه که سبب نخریب سایر استخوان ها می شود به شیوه ای مشابه سبب تخریب استخوان فک نیز می شود. این در حالی است که تراکم استخوان فک از عوامل مهم موفقیت ایمپلنت دندان محسوب می شود.

بنابراین پوکی استخوان به تنهایی منجر به ایمپلنت ناموفق نمی شود بلکه تخریب استخوان فک است که مشکلاتی در درمان ایمپلنت سبب می شود. بیشتر مبتلایان به بیماری پوکی استخوان در سن بالای پنجاه سال قرار دارند. این بیماری در زنان می تواند در سنین پایین تر نیز رخ دهد.

در مواقعی که فرد دچار بیماری پوکی استخوان می باشد، زمان بیشتری برای بازسازی استخوان در اطراف ایمپلنت لازم است و همین احتمال ایمپلنت ناموفق را افزایش می دهد. در این شرایط  استخوان ممکن است زمان بیش‌تری را برای بازسازی اطراف ایمپلنت نیاز داشته باشند، درنتیجه شانس شکست ایمپلنت افزایش می‌یابد. با این حال، شواهد کمتری برای تقویت یا رد این فرضیه وجود دارد که پوکی استخوان ممکن است دارای اثرات مضر در بهبود استخوان باشد. بنابراین، در مورد نتیجه گیری نهایی در مورد تأثیر پوکی استخوان در درمان کاشت دندان در حال حاضر نمی توان نظر قطعی داد.

پوکی استخوان تأثیر منفی بر روی میزان نارسایی ایمپلنت و همچنین درصد جذب استخوان ندارد. اکثر مطالعات یافته های مشابهی را بین افراد با و بدون پوکی استخوان گزارش دادند. مکمل این هستند که، بازسازی استخوان اطراف ایمپلنت در ایمپلنتهای دندانی که از آرواره پوکی استخوان گرفته شده است، هیچ تاثیری در ترمیم استخوان ندارد.

بنابراین، پیش فرض مبتنی بر اینکه قرارگیری ایمپلنت دندان ممکن است در افراد مبتلا به پوکی استخوان منع مصرف داشته باشد، بر اساس این فرض است که این آسیب شناسی ها ممکن است بر روی فکهای انسان به همان روشی که در سایر قسمتهای اسکلت تأثیر می گذارد، تأثیر بگذارد. علاوه بر این، تفاوت در بهبود سینتیک و مسیر ترمیم و بازسازی استخوان ممکن است بین طولانی مدت وجود داشته باشد. با این حال، تا به امروز، هیچ مطالعه قطعی وجود ندارد که نشان دهد پوکی استخوان میزان نارسایی ایمپلنت های دندانی و همچنین شیوع پری ایمپلنت یا عفونت ایمپلنت را افزایش می دهد.

با توجه به تأثیر پوکی استخوان در بازسازی استخوان اطراف ایمپلنت دندان، شواهد ضعیفی برای حمایت یا رد این فرضیه وجود دارد که نشان می دهد پوکی استخوان می تواند اثرات مضر در بهبود استخوان داشته باشد. در نتیجه، نتیجه گیری قطعی در مورد تأثیر پوکی استخوان در ترمیم پشتیبانی از ایمپلنت در اینجا حاصل نمی شود...(ادامه مطلب)

استفاده از آنتی بیوتیک در درمان ایمپلنت

ایمپلنت دندان: دلایل زیادی برای نارسایی کاشت دندان وجود دارد که یکی از آنها ایجاد باکتری در اطراف ایمپلنت است. برخی از خرابی های کاشت دندان می تواند به دلیل آلودگی به باکتری ها هنگام قرار دادن ایمپلنت باشد.  برای به حداقل رساندن عفونت ها را بعد از قرار دادن ایمپلنت دندان، استفاده از آنتی بیوتیک پیشنهاد شده است. مطالعات اخیر نشان می دهد که در صورت استفاده از آنتی بیوتیک ها، باید استفاده آنتی بیوتیک کوتاه مدت باشد. یکی دیگر از نگرانی های مهم مرتبط با استفاده از آنتی بیوتیک ها، تولید باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک است. استفاده از آنتی بیوتیک های پیشگیرانه در دندانپزشکی ایمپلنت بحث برانگیز است.

به طور کلی استفاده از آنتی بیوتیک ها در جراحی به منظور جلوگیری از عفونت ایمپلنت، در صورت گسترده بودن عمل جراحی یا چنانکه جراحی در مکان های آلوده انجام شود و در مواقعی که وقتی مواد خارجی زیادی در بدن کاشته می شود، فقط برای افراد در معرض خطر توصیه می شود. اخیراً، استفاده از آنتی بیوتیک ها فقط برای  یک دوره کوتاه مدت توصیه می شود، زیرا گاهی اوقات آنتی بیوتیک ها می توانند عوارض جانبی از اسهال گرفته تا واکنشهای آلرژیک تهدید کننده زندگی ایجاد کنند. یکی دیگر از نگرانی های عمده مرتبط با استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها، افزایش زیاد باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک است...(ادامه مطلب)

تغذیه و رژیم غذایی بعد از ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان: هفته اول بعد از جراحی کاشت دندان برای سلامت ایمپلنت دندان بسیار مهم است. در این مرحله، اختلالات اساسی مانند جویدن غذاهای سخت هنوز هم می تواند کاشت ایمپلنت را دچار مشکل کرده  و معالجه شما را خراب کند. به همین دلیل توصیه می کنیم برای رژیم غذایی خود از غذاهای نرم و غنی از مواد مغذی بعد از عمل کاشت ایمپلنت استفاده کنید... (ادامه مطلب)

سوالات رایج درباره ی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان:یک دندان طبیعی از یک تاج (بخشی که در بالای لثه مشاهده می کنید) تشکیل شده است، و ریشه (بخشی که در زیر لثه پنهان است). این ریشه در فک است که در واقع دندان طبیعی را در خود نگه می دارد. ایمپلنت یک تیتانیوم کوچک ساخته شده توسط انسان است که به عنوان جایگزینی برای ریشه دندان طبیعی از دست رفته عمل می کند. از تیتانیوم استفاده می شود زیرا با بدن انسان سازگارتر است. ایمپلنت دندان در استخوان فک فوقانی یا تحتانی قرار می گیرد و به عنوان لنگر دندان جایگزین عمل می کند. بعد از رشد استخوان در اطراف پایه ایمپلنت، ایمپلنت ها می توانند مانند یک ریشه دندان طبیعی  عمل کنند...(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان زایگوماتیک (zygomatic) چیست؟

ایمپلنت های زایگما برای اولین بار در اواخر دهه 1990 توسط دکتر "Per Ingvar Branemark" معرفی شد که به عنوان "پدر ایمپلنتولوژی دندان" شناخته می شود. در بیماران دارای استخوان ناکافی در فک فوقانی خلفی از ایمپلنت های زایگوماتیک به جای ایمپلنت دندان معمولی استفاده می شود.  ایمپلنت های زایگما یا ایمپلنت های(Zygomatic) با ایمپلنت های دندان معمولی متفاوت است زیرا پایه ایمپلنت زایگوماتیک به جای فک بالا در لایه های استخوانی استخوان گونه قرار می گیرند. استخوان گونه کیفیت و تراکم بیشتری نسبت استخوان فک دارد...(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان های جلو

ایمپلنت دندان جلو یک روش درمانی دندانپزشکی زیبایی برای افرادی است که دندان جلوی خود را از دست داده اند. از دست دادن دندان جلو ممکن است در اثر حادثه، به دلیل مراقبت نادرست از دندان ها یا به دلیل آسیب دیدن دندان باشد. از دست دادن دندان جلویی می تواند لبخند را خراب کند و فرد اعتماد به نفس خود را از دست بزند...(ادامه مطلب)

قیمت ایمپلنت دندان

دهان دارای 28 دندان (به استثنای دندان های عقل)، 14 عدد روی هر فک است. متخصص ایمپلنت شما 14 ایمپلنت دندان بر روی هر فک نصب نخواهد کرد. این از نظر پزشکی قابل استفاده نیست. بیشترین تعداد 8 کاشت دندان در هر قوس است و کمترین آن حداقل 2 کاشت دندان است. با افزایش تعداد پایه های ایمپلنت، پروتز (دندان مصنوعی یا پل ثابت) پایدارتر می شود. قیمت ایمپلنت دندان با هر کاشت دندان اضافی نیز بالا می رود...(ادامه مطلب)

اگر نگران هزینه های بالای ایمپلنت دندان هستید، برای پرداخت هزینه ی ایمپلنت دندان خود از شرایط ایمپلنت اقساطی و ایمپلنت ارزان که در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید ارائه می شود،  بهره مند شوید.

ایمپلنت دندان در یک روز

احتمالاً در مورد "کاشت دندان در یک روز" شنیده اید. آیا نسبت به آن تردید دارید؟ در این مطلب برخی از نکات مربوط به روش کاشت دندان و همچنین عوامل مؤثر در کاشت دندان در یک روز مورد بررسی قرار می گیرد. روش کاشت دندان در واقع می تواند در یک روز انجام و تکمیل شود. نه تنها روال می تواند طی یک روز انجام شود، بلکه این روند می تواند بسیار خوب انجام می شود. با این وجود برای گرفتن بهترین نتیجه، بهترین متخصص ایمپلنت دندان مورد نیاز است...(ادامه مطلب)

ایمپلنت تیتانیوم بهتر است یا ایمپلنت زیرکونیا؟

بیشتر بیماران در اتخاب نوع ایمپلنت بخصوص برای ایمپلنت دندان جلو مردد هستند. آنها نمی دانند که ایمپلنت زیرکونیا بهتر است یا ایمپلنت تیتانیوم؟ هر کدام از انواع ایمپلنت دندان باید ها و نباید های خوشان را دارند. متخصص ایمپلنت با در نظر گرفتن  نگرانی ها و اهداف بیمار، نوع خاصی از کاشت را توصیه می کند. در زیر چند تفاوت بین ایمپلنت تیتانیوم و ایمپلنت زیرکونیا که اغلب در هنگام تصمیم گیری بین این دو خصوصا برای ایمپلنت دندان جلو، مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند، اورده شده است.(ادامه مطلب)

بهترین نوع ایمپلنت دندان

برای سالهای متمادی، تقریباً تمام ایمپلنت های دندان از ماده ای به نام تیتانیوم ساخته می شد. اما با پیشرفت تکنولوژی، اکنون ایمپلنت دندان از مواد مختلف ساخته می شود. امروزه مواد ایمپلنت دندان می تواند از تیتانیوم یا زیرکونیوم باشد. آنها باید محکم و مقاوم باشند. استحکام مواد ایمپلنت دندان و طراحی آن باید با خاصیت بدنی سازگار باشد.(ادامه مطلب)

ایمنی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یکی از محبوب ترین و قابل پیش بینی ترین روش های جایگزینی دندان است که در دندانپزشکی ارائه می شود. ثابت شده است که ایمپلنت ها برای جایگزینی طولانی مدت دندانهای از دست رفته ایمن و موفق هستند. ایمپلنت دندان یک ریشه دندان مصنوعی است (معمولاً از تیتانیوم ساخته می شود) که یک جراح پریودنتیست یا دهان در فک شما قرار می دهد تا بتوان دندان هایی که شبیه دندان است، در فک شما قرار گیرد. ایمپلنت دندان چه کاری می تواند انجام دهد؟...(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان در دوران بارداری

طورکلی انجام ایمپلنت دندان در دوران بارداری  چه بصورت ایمپلنت تک دندان، ایمپلنت کل دهان یا ایمپلنت دندان های جلو توصیه نمی شود. به دلیل احتمال بروز خطرات جانبی درمان های دندانپزشکی برای مادر و جنین در دوران بارداری،  بهتر است مشکلات دندانپزشکی قبل از دوران بارداری حل شوند و یا به پس از زایمان موکول شوند.(ادامه مطلب)

علائم عفونت ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یک روش جراحی است و بنابراین داشتن میزان کمی درد پس از ایمپلنت دندان طبیعی و معقول است اما اگر درد شدید دارید که به دارو پاسخ نمی دهد، ممکن است دچار عفونت ایمپلنت دندان شده باشید. همین مساله در مورد داشتن تورم و التهاب در اطراف ایمپلنت نیز صادق است. تورم و التهاب متوسط بعد از ایمپلنت عادی است اما اگر میزان تورم بیشتر شود می تواند علامتی برای شروع عفونت ایمپلنت دندان باشد. در صورت عدم درمان عفونت ایمپلنت دندان، می توان انتظار داشت که عفونت به سایر قسمت های دهان نیز منتقل شود؛ حتی در برخی موارد...(ادامه مطلب)

طول عمر ایمپلنت دندان

بسیاری از افرادی که به دلیل آسیب دیدن دندان هایشان یا کشیدن دندان، قصد جایگزین کردن دندان هایشان را دارند گزینه هایی مانند پروتز، پل دندان و یا ایمپلنت دندان را می توانند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته ی خود انتخاب کنند، غالباً این افراد سوال می پرسند که "طول عمر هر کدام از این گزینه ها چقدر است؟ آیا آنها دائمی هستند؟ »یکی از مزایای اصلی ایمپلنت دندان این است که با رعایت بهداشت و مراقبت صحیح دهان و دندان، ماندگاری ایمپلنت دندان می تواند چندین دهه یا حتی یک عمر باشد. اولین قدم برای ماندن ایمپلنت های دندان برای یک عمر ...(ادامه مطلب)

تفاوت ایمپلنت دندان و لمینت دندان

لبخند شاد و زیبا اعتماد به نفس و سلامتی را به شما هدیه می دهد. با این حال، بسیاری از ما از لبخندمان احساس ناراحتی می کنیم. در نتیجه، ما از لبخند زدن کامل دوری می کنیم. ما تمایل داریم خودمان را با افراد مشهور و مدل مقایسه کنیم، اما آیا می دانید که لبخندهای آنها همیشه طبیعی نیست؟ افراد مشهور مانند تام کروز، جورج کلونی، ویکتوریا بکام و سلین دیون - فقط به عنوان نمونه - با آن لبخندهای خیره کننده سفید متولد نشدند. لبخندهای آنها محصول جراحی زیبایی دندان است! اگر به دنبال ایمپلنت دندان و روکش های لمینت دندان هستید، مهم است که تفاوت بین ایمپلنت و لمینت را بدانید تا بهترین انتخاب را داشته باشید. (ادامه مطلب)

نارسائی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یک روش بسیار ایمن و مطمئن برای بازگرداندن لبخند شماست. با قرار دادن صحیح و مراقبت های بهداشت دهان و دندان پس از ایمپلنت، می توانید انتظار داشته باشید که طول عمر ایمپلنت دندان شما بیش از 30 سال به طول انجامد. ایمپلنت دندان دارای 10 سال موفقیت بیش از 98٪ .‍ است. با این حال، گاهی اوقات ایمپلنت دندان می تواند شکست بخورد. نارسائی ایمپلنت دندان معمولاً به دلیل بهداشت نادرست دهان و دندان است که می تواند منجر به عفونت ایمپلنت دندان شود (این بیماری به عنوان "پری ایمپلنت" شناخته می شود). در اینجا همه چیز برای شناخت مشکلات احتمالی امده است...(ادامه مطلب)

آیا ایمپلنت دندان سبب بوی بد دهان می شود؟

ایمپلنت ها یک راه حل عالی برای دندان های از دست رفته هستند زیرا از نظر ظاهری مانند دندانهای طبیعی عمل می کنند. با این حال،  ایمپلنت دندان اگر به درستی مورد مراقبت قرار نگیرد منجر به تعدادی از مشکلات بزرگ و کوچک دندانپزشکی خواهد شد. یکی از مشکلات دندانپزشکی ناشی از ایمپلنت، بوی بد دهان است. در ابتدا، ممکن است تعیین اینکه چرا ایمپلنت دندان شما بوی بد ایجاد می کند، دشوار باشد. با این وجود چند دلیل وجود دارد که ممکن است ایمپلنت شما باعث بوی بد دهان ایمپلنت دندان شود...(ادامه مطلب)

ایمپلنت کل دهان

هنگامی که تمام یا بیشتر دندانهای خود را از دست داده اید و می خواهید آنها را به بهترین شکل ممکن جایگزین کنید،  درمانی که لازم دارید یک عمل جراحی ایمپلنت دندان کامل دهان است. شرایط خاصی وجود دارد که بازسازی کامل دندان با ایمپلنت به شدت منع می شود، در برخی شرایط، درمان ایمپلنت دندان برای کل دهان با برخی اقدامات احتیاطی انجام می شود...(ادامه مطلب)

آیا همه می توانند دندان هایشان را ایمپلنت کنند؟

اگر شما علاقه مند به جایگزینی دندان یا دندان های از دست رفته هستید، ایمپلنت ممکن است گزینه ای مناسب برای شما باشد. بیشتر افراد کاندیدای خوبی برای ایمپلنت دندان هستند. بهترین راه برای تعیین اینکه آیا شما کاندیدای ایمپلنت هستید یا نه، مراجعه به یک متخصص ایمپلنت است. به احتمال زیاد، متخصص ایمپلنت برای تعیین اینکه آیا ایمپلنت بهترین راه حل برای شماست یا نه، به دنبال معیارهای زیر و همچنین مکان دندان از دست رفته شما می گردد. یک کاندید مناسب برای ایمپلنت دندان باید موارد زیر را داشته باشد:...(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان از چه ماده ای ساخته شده است؟

ایمپلنت از آلیاژ تیتانیوم ساخته شده است. ایمپلنت تیتانیومی برای مقاومت در برابر نیروی جویدن روزانه، بسیار قوی می باشد. به دلیل سبک بودن به عنوان ماده ای برای ایمپلنت دندان انتخاب شده است و به آهنربا یا سایر موارد واکنش نمی دهد. تیتانیوم یک ماده سازگار زیستی است که توسط بدن پذیرفته می شود و به عنوان پایه ای قوی و محکم برای جایگزینی دندان ها عمل می کند. استخوان طبیعی شما با پیوند دادن، یا اتصال خود به تیتانیوم، ایمپلنت را در محل خود ثابت نگه می دارد. طبق تحقیقات دندانپزشکی تعداد کمی از بیماران به تیتانیوم حساسیت دارند. یک ماده جایگزین برای ساخت ایمپلنت که هم اکنون در بازار دندانپزشکی وجود دارد زیرکونیوم ( سرامیک) است.

ایمپلنت دندان فوری چیست؟

ایمپلنت دندان فوری یک روش برای جایگزینی دندان های از دست رفته است که طی آن یک کل مراحل ایمپلنت دندان در یک یک جلسه انجام میگیرد. مراحل ایمپلنت دندان شامل قرار دادن پایه ایمپلنت، وصل اباتمنت و تاج دندان می باشد. در ایمپلنت دندان معمولی بین مراحل اول و دوم یک وقفه ی 3 تا 6 ماهه وجود دارد. در ایمپلنت فوری این مراحل در یک جلسه انجام می شود.

بهترین متخصص ایمپلنت دندان

بهترین متخص ایمپلنت دندان  که مهارت لازم برای انجام ایمپلنت دندان با کیفیت را دارد، از کجا بشناسیم؟ اولین چیزی که شما باید درک کنید تفاوت بین دندانپزشکان آموزش دیده برای انجام ایمپلنت و متخصص ایمپلنت دندان است. دندانپزشکان عمومی نیز می توانند برای دریافت گواهینامه برای قرار دادن ایمپلنت دندان، دوره های آموزشی را طی کنند، اما آموزش آنها - هرچند هم که کافی باشد - معمولاً به عمق جراحان و پریودنتیست ها نیست. اگر به ایمپلنت دندان نیاز دارید، بهتر است یک متخصص ایمپلنت دندان را که بیش از یک دندانپزشک عمومی است، انتخاب کنید.

متخصصان ایمپلنت دندان در زمینه کاشت دندان دانش و تجربه بیشتری دارند. کاهش عوارض ایمپلنت ممکن است بهترین دلیل برای انتخاب یک متخصص ایمپلنت دندان به جای یک دندانپزشک عمومی برای انجام عمل ایمپلنت دندان باشد. یک متخصص ایمپلنت دندان هرچه دانش و تجربه بیشتری از یک متخصص دندانپزشکی عمومی داشته باشد، کاشت ایمپلنت عوارض کمتری نیز به همراه خواهد داشت. متخصص ایمپلنت دندان شما باید در زمینه ایمپلنت دندان از آموزش مناسب برخوردار باشد. این بدان معناست که یک متخصص ایمپلنت دندان بیش از 300 ساعت آموزش بعد از اخذ دکترای مربوط به موضوع ایمپلنت را گذرانده اند. وقتی می خواهید یک متخصص ایمپلنت دندان مناسب را برای انجام ایمپلنت خود انتخاب کنید، ایده خوبی است که از خود متخصص ایمپلنت، افراد حرفه ای و کارمندان کلینیک یا مطب دندانپزشکی سؤالاتی بپرسید. (ادامه مطلب)

آیا ایمپلنت دندان مانند دندان طبیعی است؟

یک سوال متداول که افراد از متخصص ایمپلنت دندان می پرسند این است که آیا ایمپلنت ها همانند دندان های واقعی هستند یا خیر؟ آیا ایمپلنت می تواند بهتر از دندان واقعی باشد؟ جواب چندان کوتاه و مختصر نیست و بستگی دارد.  تا جای ممکن، متخصص کاشت دندان تمام تلاش خود را می کند تا دندان طبیعی شما سالم بماند. اگر دندان طبیعی ترمیم شود، بهتر است که به جای دریافت ایمپلنت دندان، دندان خود را ترمیم کنید. گاهی اوقات، زیرا یک دندان طبیعی سالم و قوی بهتر از یک ایمپلنت دندان یا روش دیگر کاشت دندان است.

با این حال، گاهی اوقات ایمپلنت دندان انتخاب بهتری است. به خصوص اگر دندان با پوسیدگی قابل توجهی درگیر باشد. در صورت بیماری لثه شدید و یا پوسیدگی شدید دندان، ایمپلنت می تواند به بیمار کمک کند تا یک شیوه زندگی کلی سالم تر داشته باشد. پوسیدگی دندان باعث ایجاد طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی از جمله بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی، پوکی استخوان و کاهش اثر انسولین در دیابتی ها می شود، به همین دلیل، در چنین شرایطی ممکن است متخصص ایمپلنت دندان، روش ایمپلنت را به جای حفظ دندان پوسیده ترجیح دهد. (ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان چگونه کار می کند؟

به طور معمول، قرار دادن ایمپلنت دندان فقط به یک عمل جراحی نیاز دارد. متخصص ایمپلنت دندان، یک سوراخ در استخوان فک شما در محلی که باید کاشت دندان انجام شود، ایجاد می کند، سپس ایمپلنت را که معمولاً مانند یک پیچ است، داخل سوراخ قرار می دهد. این عمل جراحی به راحتی در کمتر از یک ساعت برای یک ایمپلنت قابل انجام است.

اما ممکن است برخی از افراد برای انجام عمل ایمپلنت دندان خود نیاز به جراحی های بیشتری داشته باشند. اگر به بیماری لثه پیشرفته مبتلا هستید، ممکن است متخصص ایمپلنت دندان مجبور باشد عمل جراحی جداگانه ای برای بیماری لثه را انجام دهد که شامل استخراج دندانهای در معرض خطر است. (ادامه مطلب)

یک ایمپلنت دندان جایگزین چند دندان می شود؟

تعداد کاشت دندان مورد نیاز شما به میزان تراکم استخوانی شما و کیفیت کلی آن بستگی دارد. در حالت ایده آل، یک ایمپلنت از یک دندان پشتیبانی می کند و باعث می شود در هنگام نیش زدن، توزیع بیشتری از فشار وارد شده بر دندان انجام شود. با این وجود، در صورت مناسب بودن کیفیت استخوان و تراکم آن، می توان از یک ایمپلنت دندان برای حمایت از دندانهای مجاور نیز استفاده کرد و برای دندان اطراف ایمپلنت دندان، از یک پل دندانی استفاده کرد. (ادامه مطلب)

آیا ایمپلنت دندان پوسیده می شود؟

هرچند ایمپلنت دندان از نظر ظاهری، احساس و عملکرد شبیه به دندان های سالم و طبیعی هستند اما وقتی صحبت از ترکیب ایمپلنت می شود، آنها متفاوت هستند.  ایمپلنت دندان مانند دندانهای طبیعی نمی تواند حفره یا پوسیدگی دندان ایجاد کند. با این وجود، عدم مراقبت صحیح از ایمپلنت دندان هنوز هم می تواند به دلیل سایر عوارض سلامتی،  نارسائی ایمپلنت دندان را در پی داشته باشد. هیچ ایمپلنت نمی تواند حفره ایجاد کند یا پوسیده شود.   با این حال، این بدان معنا نیست که بیماران کاشت دندان مجوز مراقبت نکردن از ایمپلنت دندان را دارند...(ادامه مطلب)

ایمپلنت دندان در سنین پایین تر

هنگام تعیین اینکه کاندید ایمپلنت هستید، فاکتورهای زیادی در نظر گرفته می شود و یکی از این موارد، سن بیمار یا به طور مشخص تر، چگونگی تأثیر سن بر پیشرفت و قدرت فک است. متأسفانه، بیماران جوان به طور معمول کاندیداهای مناسبی برای درمان کاشت دندان نیستند. برای موفقیت در درمان ایمپلنت دندان، استخوان فک باید کاملاً رشد یافته باشد. اگر فک رشد کند، یا اگر نیش بعد از نصب کاشت دندان تغییر کند، می تواند ایمپلنت را به خطر بیاندازد. استخوان هر فرد با سرعتی متفاوت رشد می کند، اما معمولاً بیماران تا سن 18 سالگی کاندیدای ایده آل برای معالجه ایمپلنت دندان محسوب نمی شوند .این تصمیم پس از بررسی استخوان بیمار به صورت موردی صورت می گیرد.(ادامه مطلب)

ساختار ایمپلنت دندان

سه عنصر برای ایمپلنت دندان وجو دارد

  • پایه ایمپلنت: اپایه ایملنت جایگزین ریشه طبیعی دندان می شود.
  • اباتمنت (Abutment) : اتصال دهنده پایه ایمپلنت به تاج. اباتمنت از خط لثه بیرون می زند تا به عنوان لنگری که تاج مصنوعی به آن وصل می شود عمل کند.
  • تاج (Crown): این قسمت ایمپلنت دندان معمولا از جنس سرامیکی است.، تاج ظاهری طبیعی و جذاب و نهایی را برای ترمیم ایمپلنت ارائه می دهد. هیچکدام از قسمتهای ایمپلنت دندان در اثر حمله باکتری ها و هرگونه پوسیدگی بعدی که با دندان های طبیعی یا تاج های معمولی و پل های دندان تجربه می شوند، تحت تأثیر قرار نمی گیرند. ایمپلنت های دندانی برای ماندگاری کامل ساخته شده اند. (ادامه مطلب)

تفاوت ایمپلنت دندان و تاج دادن (روکش)

به طور خلاصه، کاشت دندان و تاج کارهای بسیار متفاوتی انجام می دهند. تاج به دلایل زیبایی و برای حفظ آنچه از دندان طبیعی باقی مانده استفاده می شود. از ایمپلنت دندان هنگامی استفاده می شود که به دلیل آسیب دیدگی  یا پوسیدگی دیگر دندان زنده وجود نداشته باشد . ایمپلنت به عنوان پشتیبان دندان کاذب عمل می کند که می تواند شامل تاج، پل و پروتز دندان باشد.

تاج ها غالباً به عنوان یک کلاه نیز گفته می شوند و این به خوبی نقش تاج دندان را توصیف می کند. تاج به عنوان یک کلاه برای پوشاندن دندان عمل می کند. تاج از اکریلیک قوی ساخته شده است و بسیار شبیه دندان طبیعی است. تاج ها به دلایل مختلف استفاده می شوند. هنگامی که دندان دچار پوسیدگی شدید شده و دندان کافی باقی نمی ماند تا اقدام به پر کردن آن نمود، تاج یک انتخاب معقول است. دلایل دیگر استفاده از تاج می تواند شامل آسیب دیدگی و ناهمواری دندان ها، تغییر رنگ و شکستگی دندان ها باشد. تاجها به حفظ دندانهای باقیمانده کمک می کنند و زیباتر به نظر می رسند. بسیار مهم است که پس از دریافت تاج دندان، سطح خوبی از بهداشت دهان و دندان حفظ شود، زیرا لازم است دندان زیر تاج و همچنین دندان هایی که در هر طرف تاج قرار دارند حفظ شوند.

ایمپلنت یا کاشت دندان یک ریشه مصنوعی است که در صورت نیاز به کشیدن دندان به دلیل پوسیدگی یا هر علت دیگر، ریشه دندان طبیعی را جایگزین می کند. ایمپلنت دندان با تاج متفاوت است، زیرا تاج همانند قسمت بالای دندان است که در دهان قابل مشاهده است. ایمپلنت همانند ریشه واقعی دندان است که در استخوان فک قرار می گیرد. داشتن ایمپلنت دندان نسبت به داشتن تاج تهاجمی تر است، زیرا ایمپلنت دندان در استخوان فک قرار می گیرد، و با استخوان فیوز شده مانند یک دندان طبیعی عمل می کند. سپس ایمپلنت یک ریشه محکم و پایه ای محکم برای تاج، دندان مصنوعی یا پل ایجاد می کند. کاشت دندان بهترین گزینه برای جایگزینی دندانهای طبیعی است. ایمپلنت  ها محکم در فک قرار داده می شوند، جابجا نمی شوند و لثه ها را دچار ساییدگی نمی کنند. (ادامه مطلب)

مزایای ایمپلنت دندان فوری

اگر تاکنون با مراجعه به دندانپزشک متوجه شده اید که باید یکی از دندان های خود را از دست یدهید، این یک فکر برای آزار دهنده است، به خصوص اگر یکی از دندانهای جلوی شما باشد. در ماقعی که مجبور به کشیدن دندان خود هستید، دندانپزشک لیستی از گزینه ها را به شما ارائه می دهد: دندان مصنوعی متحرک، پل  های دندانی و ایمپلنت دندان. اگر شما ایمپلنت را انتخاب کرده باشید باید  الی 6 ماه برای اتمام مراحل ایمپلنت دندان انتظار بکشید. در تمام این مدت شما یک دندان مصنوعی قابل جابجایی، یا یک روکش موقت دارید و یا جای خالی دندان را دارید. ممکن است این مدت انتظار برای دریافت ایمپلنت ناراحت کننده باشد بخصوص اگر دندان جلویی خود را از دست داده باشید. در این مواقع چنانچه شما شرایط لازم برای دریافت ایمپلنت دندان فوری را داشته باشید، ممکن است متخصص ایمپلنت دندان شما تصمیم بگیرد که از روش ایمپلنت فوری استفاده کند.

ایمپلنت فوری روشی از کاشت دندان است که در آن بلافاصله پس از کشیدن دندان، پایه ایمپلنت در فک استخوان قرار می گیرد. و دریافت اباتمنت و تاج نیز در طول همان جلسه و یا با فاصه ی حدودا دو هفته ای صورت می گیرد. ایمپلنت فوری دندان مزیت های زیر را دارد:

  • جایگزینی ثابت برای دندان از دست رفته
  • ییک روش جراحی دندان بدون بخیه
  • ایمپلنت دندان به حفظ بافت لثه کمک می کند
  • به استفاده از روکش موقت نیازی نیست.
  • کمتر دردناک است (ادامه مطلب)

تفاوت ایمپلنت دندان و کامپوزیت

هم کامپوزیت دندان و هم ایمپلنت می توانند پیشرفت چشمگیری در لبخند شما (و در نتیجه اعتماد به نفس شما) به وجود آورند، اما بین این دو درمان و اینکه چگونه آنها می توانند به نفع شما باشند تفاوت هایی وجود دارد.

یک متخصص دندانپزشک خوب و حرفه ای تمام جوانب مربوط به هر دو نوع کار دندانپزشکی را به طور کامل توضیح می دهد. متخصص دندانپزشک همچنین به شما کمک می کنند تا بر اساس سبک زندگی و نیازهای شخصی خود، انتخاب صحیحی انجام دهید. بیایید نگاهی به جوانب مثبت هر دو روش درمانی کامپوزیت و ایمپلنت دندان و نحوه انجام آنها بیاندازیم.

به طور خلاصه در مورد تفاوت ایمپلنت دندان و کامپوزیت دندان باید گفت با وجود اینکه هم کامپوزیت و هم ایمپلنت می تواند لبخند شما را زیباتر کنند، این روشهای درمانی برای اهداف مختلفی استفاده می شوند. ایمپلنت دندان بیشتر یک روش درمانی برای درمان و جایگزینی دندان های از دست رفته است و زمانی استفاده می شود که شما در فک خود جای خالی دندان دارید. کامپوزیت دندان نمی تواند به جای دندان از دست رفته استفاده شود و کاربرد کامپوزیت ها در مواردی است که شما دندان دارید اما به هر دلیلی از ظاهر دندان خود راضی نیستید، در این شرایط با تشخیص دندانپزشک، ظاهر ناخوشایند دندان های شما با کامپوزیت دندان پوشانده می شوند و در نهایت شما به دندان و لبخند زیبا دست پیدا خواهید کرد.(ادامه مطلب)

عوارض ایمپلنت دندان فوری

در این مطلب برخی از خطرات و عوارض احتمالی مربوط به کاشت دندان در یک روز یا ایمپلنت فوری آورده شده است. به دلیل همین عوارض است که برخی از متخصصان ایمپلنت دندان، از انجام ایمپلنت فوری برای بیماران خودداری می کنند.

  • ایمپلنت فوری خطر نارسائی ایمپلنت دندان را افزایش می دهد

برای موفقیت آمیز بودن کاشت دندان، ایمپلنت نباید حرکت کند. متخصص دندانپزشکی باید ایمپلنت را به گونه ای قرار دهد که اطمینان حاصل شود که ایمپلنت دندان به هیچ وجه حرکت نمی کند. به همین دلیل گفته می شود انجام ایمپلنت دندان باید بسیار دقیق و توسط متخصص ایمپلنت دندان با تجربه باشد. در ایمپلنت فوری احتمال حرکت ایمپلنت وجود دارد به همین دلیل این روش خطر نارسائی ایمپلنت دندان را افزایش می دهد..

  • ایمپلنت فوری برای همه قابل انجام نیست

ایمپلنت باید با استخوان فیوز شود . بهترین نوع کاندید برای ایمپلنت دندان فوری، بیمارانی هستند که دارای تراکم استخوانی قوی و نسبتا سالم هستند. در صورتی که استخوان سالم و قوی وجود نداشته باشد ایمپلنت فوری نمی تواند انجام شود و بنابراین همه ی بیماران نمی توانند کاندید انجام روش ایمپلنت دندان فوری باشند. (ادامه مطلب)

فیلم دوبله شده مراحل کامل ایمپلنت و عوارض احتمالی آن

هدف از دوبله فارسی این فیلم توسط کلینیک سیب سفید توضیح این است که چطور ممکن است که ایمپلنت های دندانی به شما کمک کند. بعد از دیدن فیلم میتوانید تصمیم بگیرید که آیا این روش درمانی مفید است یا خیر؟ در عرض چند دقیقه ما به شما توضیح خواهیم داد که ایمپلنت چگونه کار میکند. روشهای جراحی و گزینه های جایگزینی برای کاشت دندان نیز گفته خواهد شد. هیچ جراحی کاملاً بدون ریسک نیست. بنابراین ما می خواهیم خطرات احتمالی و همچنین روش مراقبت از ایمپلنت های شما را بلافاصله بعد از عمل بررسی کنیم. ما با توضیح نحوه عملکرد ایمپلنت دندان شروع خواهیم کرد. فیلم ایمپلنت دندان را در اینجا ببینید.

فیلم دوبله شده پیوند پودر استخوان و ممبران برای ایمپلنت دندان

هدف از دوبله این فیلم در کلینیک سیب سفید توپیح دلایل نیاز به پیوند پودر استخوان و یا ممبران برای برخی از بیماران ایمپلنت دندان می باشد. در این فیلم مشخص است که در چه پورت ممبران و در چه صورت پودر استخوان به تنهایی کافی است.این فیلم را اینجا ببینید.

ایمپلنت برای افراد سیگاری

اگرچه استعمال سیگار یک عامل خطر برای نارسایی ایمپلنت است، اما منع مصرف مطلق محسوب نمی شود. هنگامی که درمان کاشت ایمپلنت برنامه ریزی شده است، ابتدا باید سابقه مصرف سیگار را بدست آورد و شامل مدت زمان، شدت (گذشته و حال) و وضعیت فعلی مصرف سیگار باشد. افراد سیگاری که تحت هر دو روش جراحی مرتبط با کاشت و کاشت دندان قرار دارند باید توسط دندانپزشکان خود ترغیب به ترک سیگار شوند، با تأکید بر اینکه سیگار کشیدن می تواند عوارض را افزایش داده و میزان موفقیت این روشها را کاهش دهد. پزشک باید تصمیم بگیرد که آیا درمان ایمپلنت را در مواقع پرخطر شروع می کند یا خیر، اما پس از تصمیم گیری در مورد پیشبرد، رضایت آگاهانه بیمار قبل از شروع درمان ضروری است.

برای افزایش بقای ایمپلنت در افراد سیگاری، پروتکل های مختلفی پیشنهاد شده است. محققان پیشنهاد كردند كه افراد سیگاری باید حداقل 1 هفته قبل از عمل سیگار كشیدن را متوقف كنند تا این امر بتواند باعث افزایش سطح چسبندگی پلاكت و چسبندگی خون و همچنین اثرات كوتاه مدت مرتبط با نیكوتین شود. بیمار باید حداقل 2 ماه پس از قرار دادن ایمپلنت از کشیدن سیگار خودداری کند، که در این صورت بهبودی استخوان به مرحله استئوبلاستیک پیشرفت می کند و تجمع زودهنگام استخوان سازی برقرار می شود. محققان میگویند که اثرات مخرب ممکن است با استفاده از آنتی بیوتیک های قبل از عمل و ایمپلنت های پوشیده از هیدروکسی آپاتیت، کاهش یابد.

علائم شکست ایمپلنت

در صورت بروز علائم زیر با پزشک خود مشورت کنید:

  • مشکل در جویدن مواد غذایی
  • التهاب در قسمت لثه
  • کم شدن بافت لثه
  • تورم اطراف بافت ایمپلنت
  • شل شدن ایمپلنت
  • درد و ناراحتی شدید

لق شدن ایمپلنت دندان

از نظر بالینی، سست شدن ایمپلنت دندان با افزایش تحرک یا با درد مشخص می شود.
از نظر رادیوگرافیکی، از بین رفتن استخوان کرستال پری ایمپلنت باعث شل شدن ایمپلنت دندان میشود.
شل شدن ایمپلنت دندان تا بعد از یک سال قرارگیری در دهان بوجود می آید.
کاشت های دندانی شل نیز می تواند نتیجه آسیب دیدگی جراحی به دلیل گرمای بیش از حد استئوتومی باشد.

مراقبت از ایمپلنت دندان

استفاده از برس های مخصوص

می توانید از یک مسواک معمولی برای مسواک زدن روی ایمپلنت های دندانی خود استفاده کنید، اما گاهی بیماران نمی دانند از چه مسواکی استفاده کنند. در هنگام استفاده از مسواکهای صوتی، برقی یا دستی تفاوت اساسی وجود ندارد، بنابراین هر کدام از موارد، مناسب برای استفاده هستند.

استفاده از نخ دندان در بهداشت ایمپلنت

انواع نخ دندان ها در داروخانه ها وجود دارد، و انتخاب صحیح آن بسیار دشوار است. به طور کلی، دندانپزشکان استفاده از نوار یا نخ بلافاصله برای کاشت ایمپلنت را توصیه می کنند، زیرا نخ دندان می تواند از بافت اطراف دندان و لثه محافظت کند.

در صورت افتادن ایمپلنت دندان چه باید کرد؟

ایمپلنت دندان متاسفانه مانند دندان طبیعی، شیری و دائمی ندارد. اگر ایمپلنت شما شل شود و یا بیوفتد هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد مگر آنکه آن را با ایمپلنت دیگری جایگزین کنید، بنابراین سعی کنید به ایمپلنت دندان خود زبان نزنید زیرا این کار باعث شل شدن ایمپلنت دندان خواهد شد. شل شدن ایمپلنت دندان هر چند که خیلی درصد کمی دارد که اتفاق بیوفتد ولی شل شدن آن به هیچ عنوان تجربه خوبی نخواهد بود. در این مطلب میتوانید اطلاعاتی درباره شل شدن ایمپلنت دندان به دست بیاورید.

شل شدن ایمپلنت اگر کمی بعد از کاشت ایمپلنت اتفاق بیفتد در اثر یکی از علت های زیرمی باشد:

  • حرارت دیدن زیاد حد استخوان
  • اختلال در بهبود بافت‌
  • کافی نبودن ثبات اولیه و یا فشار زیاد روی ایمپلنت

علل شکست درمان ایمپلنت چیست؟

عدم درمان درست توسط پزشک
بالا بودن قند خون
مصرف زیاد سیگار
کمبود ویتامین دی و کلسیم
عدم بهداشت مناسب دهان و دندان توسط بیمار
عدم مراجعه برای چکاپ ایمپلنت

روشهای مختلف کاشت دندان برای بیماران دیابتی

ایمپلنت های دندانی و شرایط دیابت برای موفقیت به توانایی شما در حفظ بیماری شما و همچنین قادر به رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان هشیار و رژیم های سالم وابسته است. می توانید روشهای مختلف کاشت دندان را انتخاب کنید، اما از قبل با دندانپزشک خود مشورت کرده و در مورد موفقیت و میزان شکست صحبت کنید:

ایمپلنت فک کامل: هر چهار مورد رایج ترین روش برای بیماران دیابتی است. بهداشت دندانپزشک شما چهار ایمپلنت دندان را به فک شما منتقل می کند . در صورت نیاز به یک مجموعه کامل از دندانهای بالا یا پایین، این روش می تواند استخوان موجود را در حداکثر سطح خود پشتیبانی کند. بنابراین، نیازی به پیوند استخوان وجود ندارد و فرایند باعث کاهش آسیب می شود.
کاشت مینی: اگر یک دندان از دست رفته منفرد دارید، داشتن یک ایمپلنت مینی دندان ممکن است بهترین شرط بندی شما باشد. درک کنید که این یک راه حل دائمی نیست و نیاز به تعمیر و تعویض مداوم دارد. این روش برای افراد دیابتی توصیه نمی شود زیرا لثه های شما بیشتر مستعد ابتلا به عفونت می شوند.
ایمپلنت فوری: می توانید دندان های خود را در یک روز تعویض کنید، اما برای افراد دیابتی ایده آل نیست زیرا اغلب لازم است زمان بیشتری برای بهبودی بین عمل ها وجود داشته باشد.
جایگزینی تک دندان : برای نتایج کوتاه مدت مناسب است، یک دندان جایگزین از تکنیک فوری استفاده می کند. در روند نزولی، می تواند دندانهای کنار مفقودالاثر خود را در معرض پوسیدگی دندان قرار دهد، که در پایان باعث بیشتر کار دندانپزشکی خواهد شد.

همانطور که مشاهده می کنید، بهترین روش شما در مورد کاشت های دندانی به عنوان یک فرد مبتلا به دیابت، انتخاب هر چهار روش است.

راه های پر کردن جای خالی دندان

دندان مصنوعی

دندان مصنوعی تکه ای یا کامل ارزان ترین و راحت ترین راه برای جایگزین دندان از دست رفته میباشد.

بریج دندان

بریج های دندان برعکس دندان مصنوعی کاربردی ترند.به دندان های پایه کناری آسیب میزنند و امکان عدم موفقیت بیشتری نسبت به ایمپلنت دارند.

ایمپلنت دندان

  • ایمپلنت دندان بهترین روش است
  • مانند دندان طبیعی میباشد.
  • به دندان های کناری آسیب وارد نمیکند.
  • موفقیت آن درصد بالایی دارد

 

نزدیکترین رادیولوژی ها برای عکس opg

ما در این مقاله تلاش کرده‌ ایم فهرست کامل و به‌ روزی از مراکز رادیولوژی دندان غرب تهران را جمع‌آوری کنیم تا همکاران دندانپزشک و بیماران بتوانند بهترین و باکیفیت ‌ترین نتیجه را از عکس ‌های تشخیصی بگیرند.

رادیولوژی جنت آباد

راديولوژى دكتر مومنى021.44414353

رادیولوژی دکتر افقهی 021.44892339

رادیولوژی سعادت آباد

رادیولوژی مجد 021.22352602

رادیولوژی کاج 021.22070607

رادیولوژی منطقه 22

رادیولوژی گلها 021.44737014

تهیه عکس opg:
گرفتن عکس opg (رادیوگرافی دندان) بسیار ساده است!
از بیمار خواسته می‌شود تا روی یونیت بنشیند یا بایستد، سپس رادیولوژیست دستگاه را متناسب با موقعیت بیمار تنظیم می‌کند. بیمار چانه را روی تکیه گاه جلوی دستگاه قرار می‌دهد و اسکن شروع می‌شود. دستگاه دور سر بیمار می‌چرخد و اسکن سه بعدی از دندان‌ها گرفته می‌شود. گرفتن عکس opg دندان کاملاً بدون درد است، فقط 9 تا 20 ثانیه طول می‌کشد و عکس opg در یک چشم به هم زدن روی صفحه نمایش مشاهده می‌شود و آماده برای تفسیر است. دندانپزشک با توجه به عکس دیجیتال بهتر می‌تواند مشکلات دهان و دندان را تشخیص دهد.

 
برندگان مسابقه اینستاگرام 08 اسفند
برندگان جایزه نقدی 400.000 تومان
214**091252
393**093034
720**091246
برندگان تخفیف2.000.000 تومانی
044**091004
208**090509
268**091280
 

جهت اطلاع از شرایط اقساطی و رزرو وقت اینجا کلیک کنید.

 

 

اطلاعیه:قیمت ایمپلنت دندان 5.200.000 به جای 6.200.000 فقط تا 5 روز آینده

امکان اقساط تا 70 درصد از کل مبلغ فراهم شده است.

برای مشاوره و ارسال عکس میتوانید با شماره زیر از طریق واتس آپ در ارتباط باشید.

09363558965 زیبایی

09393559163 درمانی

 

دیگر مطالب مفید کلینیک دندانپزشکی سیب سفید:

 

 

 

5 نظر

معصومه علی نیا
ارسال شده در 10 خرداد 1399 ساعت 12:43 قبل از ظهر
عالی بود کامل وجایی واسه هیچ سوالی نمونده باتشکر
مجتبی
ارسال شده در 20 خرداد 1400 ساعت 06:42 بعد از ظهر
آره واقعا عالی ممنون
نرگس اسکندری
ارسال شده در 25 مهر 1400 ساعت 04:04 بعد از ظهر
خیلی عالی و قیمتهای مناسب.
زینب دادو
ارسال شده در 28 مهر 1400 ساعت 02:45 بعد از ظهر
بهترینید
۰۹۳۳۵۹۱۸۴۰۶
ارسال شده در 28 مهر 1400 ساعت 03:05 بعد از ظهر
توضیحات عالی بود
مهديه
ارسال شده در 28 مهر 1400 ساعت 04:05 بعد از ظهر
عااااليه كاراتون😍

ارسال نظر

!
!
ارسال شماره همراه شما منتشر نمی شود.

رزرو وقت

جهت دریافت نوبت آنلاین در کلینیک دندانپزشکی سیب‌سفید فرم رزرو را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.

رزرو وقت

!
!
!