آدرس : شاهین شمالی، روبروی خرم‌شاد. تماس : 02144461471-02144451453

بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان

بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان، مسئله آزار دهنده‌ای است که برخی از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. افرادی هم هستند که به دلیل نگرانی بابت این مسئله، دچار شک در انجام کامپوزیت دندان شده اند.

بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان
7 اردیبهشت 1402
0

بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان

بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان، مسئله آزار دهنده‌ای است که برخی از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. افرادی هم هستند که به دلیل نگرانی بابت این مسئله، دچار شک در انجام کامپوزیت دندان شده اند.

فرقی نمی کند که جزو کدام دسته از افراد هستید چرا که در این مقاله قصد داریم به مسئله "بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان" بپردازیم و تا حدودی سبب رفع و یا جلوگیری از بروز چنین مشکلی شویم.

آیا کامپوزیت باعث بو گرفتن دهان می شود؟

بهتر است بدانید که بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان، رابطه مستقیمی با کیفیت نصب کامپوزیت دارد. اگر به یک مقایسه کلی بین افرادی که اصلاح طرح لبخند را با یکی از دو روش کامپوزیت و لمینت دندان انجام داده‌اند، بپردازیم؛ متوجه خواهید شد که بیشترین شکایت از بوی بد دهان، از سمت افرادی بوده است که اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت انجام داده‌اند.

بنابراین نمی‌توان فقط به یک جواب کوتاه بسنده کرد بلکه باید دلایل بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان را از جوانب مختلف بررسی کرد.

اما نکته قابل توجه و مهمی که حتما شما باید در همین ابتدای مقاله بدانید این است که مهم‌ترین عامل بد بو شدن دندان پس از انجام کامپوزیت، عدم مهارت دندانپزشک در نصب کامپوزیت است که سبب بروز چنین مشکلاتی می‌شود؛ چرا که عدم تطابق ونیر کامپوزیت با لبه دندان، سبب ایجاد فاصله و در نتیجه نفوذ پلاک میکروبی و همچنین مواد غذایی مصرفی در آن می‌شود.

طبیعی است که در چنین شرایطی بوی بد و خرابی دندان‌ها کم کم نمایان شوند.

 

دلایل بوی بد دهان بعد از ونیر کامپوزیت

در این بخش مهم‌ترین دلایل بوی بد دهان بعد از ونیر کامپوزیت را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا بعد از آشنایی با آن‌ها، به راحتی دلیل ایجاد بوی نامطبوع ناشی از کامپوزیت و دندان‌هایتان را شناسایی و برای رفع آن اقدام کنید.

 

  • عدم رعایت بهداشت دهان: تصور اشتباهی که درباره کامپوزیت دندان وجود دارد این است که که کامپوزیت تمام سطح دندان را پوشش می دهد؛ بنابراین برخی از افراد گمان می کنند که کامپوزیت از دندان‌ها در مقابل باکتری‌ها و پوسیدگی دندان محافظت می‌کند.

در حالی که کامپوزیت به عنوان یک روکش، فقط سطح دندان‌ها را پوشش می‌دهد، بنابراین پشت دندان و همچنین بخش‌های خط لثه، همچنان در معرض مواد خوراکی و همچنین باکتری‌های دهان قرار می‎گیرند.

درست است که باکتری‌ها نمی‌توانند روی کامپوزیت تاثیر بگذارند اما تاثیرات آن‌ها همچنان روی دندان طبیعی و بافت‌های لثه باقی است؛ بنابراین تجمع باکتری‌ها در بین دندان‌ها و همچنین در امتداد خط لثه، سبب ایجاد بوی بد می‌شود.

  • درست قرار نگرفتن ونیر کامپوزیت‌ها در کنار هم: زمانی که دندانپزشک ونیر کامپوزیت را به درستی کنار هم قرار ندهد و میان دندان و کامپوزیت فاصله ایجاد شود، ذرات غذا و باکتری‌ها در میان آن‌ها جمع می‌شوند و به این صورت دهان بد بو می‌شود.
  • خشکی دهان: زمانی که خشکی دهان صورت گیرد و بزاق ترشح نشود، منجر به افزایش تشکیل پلاک و در نهایت سبب هالیتوزیس می‌شود که این امر تاثیر بسیار زیادی در ایجاد بوی بد دهان دارد. اگر دارو‌های خاصی مصرف می‌کنید و یا سیستم ایمنی بدنتان دچار اختلال شده است، با خشکی و بوی بد دهان مواجه خواهید بود.
  • پوسیدگی دندان: همانطور که در بالا به خوبی به این موضوع پرداخته شد، در صورت رعایت نکردن بهداشت، پوسیدگی دندان رخ می‌دهد؛ که پوسیدگی دندان خود عامل مهمی در بروز بوی بد دهان و دندان می‌باشد. درواقع با تشکیل پلاک روی کامپوزیت، سمومی در محیط دهان آزاد می‌شوند که به بافت‌های دندان آسیب می‌زنند و به مرور شما شاهد علائمی مانند پوسیدگی، درد دندان، حساسیت به گرما و سرما و در نهایت بروز بوی بد دهان خواهید بود. پس برای جلوگیری از پوسیدگی دندان حتما به صورت مداوم مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید.
  • بیماری لثه: از دیگر دلایل بو گرفتن دهان بعد از انجام کامپوزیت دندان، می‌توان به بیماری لثه اشاره کرد؛ درواقع تجمع پلاک‌ و جرم بر روی دندان می‌تواند تبعاتی نظیر بیماری لثه را به همراه داشته باشد که همین امر سبب بوی بد دهان خواهد شد.
  • سایر بیماری‌ها: تنها عامل بروز بوی بد دهان، بیماری‌های مربوط به دهان و دندان نیست بلکه بیماری هایی مانند دیابت، انواع عفونت‌های تنفسی و قارچی، مشکلات کلیوی و کبدی نیز می‌توانند در ایجاد بوی بد دهان نقش موثری داشته باشند.

اگر به چنین بیماری‌هایی مبتلا هستید حتما به صورت دائم به پزشکتان مراجعه کنید تا بتوانید شرایط را بهتر مدیریت کنید.

  • استعمال دخانیات: نتیجه استعمال دخانیات، خشکی دهان است که در بالا گفته شد، بزاق دهان خود تاثیر بسزایی در خنثی کردن اسید‌های دهان و همچنین تجزیه مواد غذایی در دهان را دارد. در نتیجه اگر دهان خشک شود طبیعی است که بوی بد دهان ایجاد شود.
  • مصرف دارو‌های خاص: گفتیم که مصرف دارو‌های خاص گاهی منجر به بوی بد دهان می‌شوند که برخی از آن‌ها عبارتند‌از:
  • نیترات‌ها
  • آلبوترول
  • فنوتیازین‌ها
  • دیازپام
  • مصرف مکمل‌های ویتامین
  • و...
جدول دسترسی سریع، کلیک کنید.

شرایط اقساط کلینیک سیب سفید به چه صورت است؟

کامپوزیت دندان چیست؟
نمونه کامپوزیت های انجام شده در کلینیک سیب سفید
چه کسانی نباید از کامپوزیت دندان استفاده کنند؟
کسانی که لثه های بزرگ و چشم گیر دارند برای زیبایی چه باید انجام دهند؟
طول عمر کامپوزیت دندان چقدر است و پس از آن چه باید کرد؟ هزینه کامپوزیت دندان چقدر است و چه تعداد دندان نیاز به کامپوزیت دارد؟
بعد از کامپوزیت دندان چه شکلی میشوم؟ (ارسال عکس) تفاوت لمینت سرامیکی و کامپوزیت در چیست؟
تفاوت کامپوزیت و بلیچینگ دندان در چیست؟ رایج ترین سوالات درمورد کامپوزیت دندان چیست؟
چگونه بهترین کامپوزیت دندان مناسب شکل صورت خود را انتخاب کنید؟ اگر روی دندان هایم تاج دندان یا کامپوزیت ونیر داشته باشم می توانم از ارتودنسی استفاده کنم؟

ارسال عکس جهت مشاوره اینترنتی با متخصص زیبایی

 

 

اطلاعیه:قیمت لمینت دندان هر واحد 3500هزار تومان و کامپوزیت دندان هر واحد 950هزار تومان به تعداد محدود تا 5 روز آینده

امکان اقساط تا 70 درصد از کل مبلغ

برای مشاوره و ارسال عکس میتوانید با شماره زیر از طریق واتس آپ در ارتباط باشید.

09393558965 زیبایی و

درمانی 

 

همین حالا کلیک نمایید و عکس لبخندتان را برای ما بفرستید. 

تا مشاوره و هزینه‌ی حدودی آن از طرف متخصص زیبایی برای شما ارسال گردد.

(تصاویر به گونه‌ای که 16 دندان جلو مشخص باشد.)

دیگر مطالب مفید کلینیک دندانپزشکی سیب سفید:

0 نظر

ارسال نظر

!
!
ارسال شماره همراه شما منتشر نمی شود.

رزرو وقت

جهت دریافت نوبت آنلاین در کلینیک دندانپزشکی سیب‌سفید فرم رزرو را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.

رزرو وقت

!
!
!