با پرکردن فرم نوبت خود را رزرو کنید.
به کار بردن کامپوزیتهای ورنری از روشهای نوین دندانپزشکی است. درواقع می توان گفت از فرمولاسیون مواد شیشهای و پلاستیکی و رزین، مادهای خمیری شکل درست می شود و برای موارد زیادی ازجمله پر کردن دندان، رفع شکستگیها و نقایص و درنهایت روکش دندان از آنها استفاده میکنند.
سؤالی که برای اکثر افراد در هنگام نصب کامپوزیت پیش میآید این است که آیا بعد از کامپوزیت دهان بو میگیرد؟
در پاسخ این سؤال باید بگوییم؛ کامپوزیت بهعنوان یک عامل خارجی که قرار است بهطور مداوم در دهان و روی دندانهای شما وجود داشته باشد میتواند علل ایجاد بوی بد دهان را تشدید کند، اما بهخودیخود و بهعنوان تنها عامل این معضل نمیتوان آن را معرفی کرد.
موارد زیادی وجود دارد که میتواند منجربه بروز این پدیده شود؛ از رفتارهای فردی شما و میزان تخصص دندانپزشک گرفته تا مسائلی که به فیزیولوژیک بدن شما مربوط هستند.
با ما همراه باشید تا این نکات را بررسی کرده و با راههای پیشگیری و درمان آن آشنا شویم.
در میان انواع روشهایی که برای اصلاح طرح لبخند وجود دارند بیشترین موارد شکایت از بوی بد دهان، مربوط به کسانی بوده که از کامپوزیت استفاده کردهاند. پس قبل از نصب کامپوزیت لازم است از علل آن آگاه شوید و ببینید آیا قادر به کنترل آنها هستید یا خیر؟
دندانپزشک باید دقت کند تا لبه دندان و کامپوزیت دندان در تطابق کامل باهم قرار داشته باشند چون در غیر این صورت، فاصله موجود بین دندان و کامپوزیت محل مناسبی برای نفوذ اضافه غذاها و تجمع باکتریها خواهد بود. چنین تجمعی در طولانیمدت باعث ایجاد پوسیدگی و درنهایت تولید بوهای ناخوشایند از حفره دهان خواهد شد.
نکته دیگر تراشیدن بهاندازه دندان توسط دندانپزشک است. سهدهم میلیمتر میزان استانداردی است که برای این کار در نظر گرفتهشده است. حالا اگر دندانپزشکی به هر دلیلی بیشتر از حد مجاز دندان شما را بتراشد باعث از بین رفتن مینای آن شده و پوسیدگی و تخریب دندانها را تسریع میبخشد.
سایز ماکروفیل، میدیفیل، میکروفیل و نانو فیل از 0.1 تا 0.01 هستند، هرچه ابعاد این ذرات کوچکتر باشد، روکش کامپوزیتی روی دندان شما کمتر رنگپذیر بوده و صافتر و براقتر جلوه میکند.
امروزه به دلیل تحریمها مواد تقلبی بیشتر از مواد مرغوب در بازار وجود دارد. پس دقت کنید که مواد مرغوب برای روکش شما استفاده شود تا از آسیب رسیدن به دندان و پوسیدگی آنها جلوگیری شود.
نوشیدنیهای کافئین دار مثل چای و قهوه نیز باعث ایجاد لکهای رنگی روی سطح براق کامپوزیت میشوند که اگر هر بار با مسواک آنها را رفع نکنید میتوانند صدمه جدی به کامپوزیت بزنند.
پیشگیری از بوی بد دهان بعد از کامپوزیت
همیشه این جمله معروف را شنیده ایم که پیشگیری بهتر از درمان است؛ پس قبل از اینکه با هرگونه عاملی که باعث پوسیده شدن دندان و بوی بدن دهان میشود روبهرو شوید،از آن پیشگیری نمایید.
جدول دسترسی سریع، کلیک کنید. |
پاسخ دکتر به تصاویر ارسال شده |
دیگر مطالب مفید کلینیک دندانپزشکی سیب سفید:
جهت دریافت نوبت آنلاین در کلینیک دندانپزشکی سیبسفید فرم رزرو را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.
شما می توانید با وارد کردن ایمیل در خبرنامه عضو شوید.