با پرکردن فرم نوبت خود را رزرو کنید.
انجام عمل ایمپلنت دندان برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند و قند خون کنترل شده دارند با افراد عادی تفاوتی ندارند و ایمپلنت آنها نیز مانند افراد عادی با موفقیت بالا برخوردار خواهد بود و جای نگرانی نخواهد داشت.
اکثریت افرادی که مبتلا به این بیماری یعنی دیابت هستند بر این باورند که نمیتوانند عمل ایمپلنت دندان انجام دهند و فکر میکنند ایمپلنت دندان موفقی نخواهد داشت و ایمپلنت به استخوان فک آنها جوش نمیخورد.
ابتدا بهتر است درباره دیابت یا بیماری قند بیشتر بدانید.
این نگرانی رایج برای مبتلایان به دیابت نوع 1 یا نوع 2 است که فکر کنند که آیا کاشت دندان تأثیر مثبت یا منفی بر سلامتی آنها خواهد گذاشت. در حالی که این روش برای مبتلایان غیرممکن نیست، باید بدانید که در معرض خطر بیشتری برای خرابی کاشت هستید. به افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده پیشنهاد می شود که این روش را در نظر نگیرند- اما اگر دیابت را کنترل کرده اید، می توانید عمل خوبی داشته باشید.
دانستن اینکه شما برای یک نتیجه ناموفق خطر بیشتری دارید، به این معنی نیست که برای تک تک بیماران اتفاق می افتد. با وجود عوارضی که می تواند باعث از بین رفتن کاشت های دندانی شما شود، پیشرفت های بسیاری در تکنیک ها و مواد تأیید می کند که همه مبتلایان به دیابت دچار نقص نخواهند شد. با دیابت کنترل شده نوع 1 یا نوع 2، شانس موفقیت بهتری خواهید داشت.
زمانی که در سلول های بدن فرد قند نتواند سوخت و سازش کامل شود متابولیسم آن به مشکل برمیخورد. در چنین مواقعی قند وارد خون میشود و در نتیجه قند خون فرد بالا رفته و مبتلا به دیابت میشود که اگر فرد این بیماری را کنترل نکند امکان شکست ایمپلنت دندان و عدم موفقیت آن را افزایش میدهد. انسولین در بدن انسان وظیفه کنترل قند خون را بر عهده دارد.
1- انسولین در بدن فرد تولید نشود.
2- انسولین تولید می شود اما بافت بدن بیمار به آن مقاوم شده اند.
قطر دیواره ی عروقی وقتی افزایش می یابد که مویرگ های ریز بدن بیمار از بین برود و این موضوع زمانی اتفاق میوفتد که قند خون فرد بالا رود.
رسادن مواد غذایی و اکسیژن به بافت های بدن و دفع شدن مواد زائد از وظیفه های عروق خونی می باشد که در افراد مبتلا به دیابت دچار اختلال در عملکرد می شود.
آیا با آزمایش fbs و یا قند خون ناشتا میتوان مشخص کد فرد به دیابت مبتلا است یا خیر؟ با انجام این آزمایش میتوان نوع دیابت را برای مراجعه کننده ای مشخص کرد که میخواهد ایمپلنت دندان انجام دهد.
ایمپلنت های دندانی و شرایط دیابت برای موفقیت به توانایی شما در حفظ بیماری شما و همچنین قادر به رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان هشیار و رژیم های سالم وابسته است. می توانید روشهای مختلف کاشت دندان را انتخاب کنید، اما از قبل با دندانپزشک خود مشورت کرده و در مورد موفقیت و میزان شکست صحبت کنید:
همانطور که مشاهده می کنید، بهترین روش شما در مورد کاشت های دندانی به عنوان یک فرد مبتلا به دیابت، انتخاب هر چهار روش است.
چه دیابت نوع 1 یا نوع 2 شما وجود داشته باشد، ایمپلنت های دندانی ممکن است یک انتخاب عالی برای برگرداندن دندان های شما به کمال باشد. با این روش، باید درک کنید که در معرض خطر بیشتری از عفونت هستید و ممکن است روند بهبودی طولانی تری را پشت سر بگذارید.
آیا بیماران دیابتی می توانند کاشت دندان انجام دهند؟ در حالی که هیچ وقت از این فرصت محروم نمی شوید، لازم است در مورد اینکه آیا کنترل شده یا کنترل نشده و سایر عادات سبک زندگی شما ممکن است با دندانپزشک خود صحبت کنید.
1- باید قند فرد مبتلا به دیابت کنترل شود.
2- بهداشت دهان بعد از عمل کاشت دندان در افراد مبتلا به دیابت باید در یک سطح بیشتری نسبت به افراد عادی رعایت شود.
3- آسیبی که استعمال سیگار در یک بیمار مبتلا به دیابت که برای عمل کاشت دندان مراجعه کرده می رساند چند برابر زیاد تر از یک فرد عادی است که از درمان ایمپلنت برای جایگزینی دندان از دست رفته خود استفاده کرده می باشد.
سوالی که بیشتر بیماران مبتلا شده به دیابت که برای انجام کاشت دندان از دکتر دارند این است که این کنترل قند در افراد دیابتی به چه شکل باید انجام شود؟
3 روش ساده برای کنترل کردن قند خون برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند و برای کاشت دندان مراجعه می کنند وجود دارد:
1- استفاده از دارو تجویز شده توسط متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد.
2- رعایت تغذیه مناسب و سالم
3- ورزش
برای مشاوره و اطلاعات بیشتر شما میتوانید به متخصص ایمپلنت دندان کلینیک دندانپزشکی سیب سفید مراجعه کنید تا به صورت رایگان معاینه شوید.
جدول دسترسی سریع، کلیک کنید. |
جهت دریافت نوبت آنلاین در کلینیک دندانپزشکی سیبسفید فرم رزرو را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.
شما می توانید با وارد کردن ایمیل در خبرنامه عضو شوید.