آدرس : شاهین شمالی، روبروی خرم‌شاد. تماس : 02144461471-02144451453

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی

آیا ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی ضرر دارد؟ ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی. ایمپلنت بیماران قلبی. نکاتی برای انجام ایمپلنت بیماران قلبی. ایمپلنت دندان. هزینه ایمپلنت دندان.

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی
10 تیر 1398
0
دسته بندی: ایمپلنت,

 

اطلاعیه:قیمت ایمپلنت دندان 5.200.000 به جای 6.200.000 فقط تا 5 روز آینده

امکان اقساط تا 70 درصد از کل مبلغ فراهم شده است.

برای مشاوره و ارسال عکس میتوانید با شماره زیر از طریق واتس آپ در ارتباط باشید.

09363558965 زیبایی

09393559163 درمانی

 

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی:

ایمپلنت: اگر بیماری قلبی دارید، حتی درمان‌ها و روش‌های کوچک پزشکی نیز می‌تواند یک مشکل بزرگ باشد. عوارض ناشی از ترکیب داروها و اقدامات احتیاطی که باید انجام دهید، می‌تواند برای بدن شما مخرب باشد. تا همین اواخر روش‌های مختلف ایمپلنت دندان یکی از این موارد بوده است.

در حال حاضر، یک روش ایمپلنت دندان مخصوص به بیماران قلبی این فرصت را می‌دهد که با کمترین عوارض و احتمالا بدون قطع داروهای ضد انعقاد خون طولانی مدتشان تحت درمان قرار گیرند. افرادی که دریچه‌ی قلب پروتزی، ترومبوز سیاهرگ عمیق و یا هر گونه مشکل قلبی دیگری دارند معمولا رژیم مادام العمر رقیق کننده‌ی خون برایشان تجویز می‌کنند. بنابراین، هنگامی که یک روش باعث خونریزی می‌شود، بیماران در معرض مشکل بزرگی قرار می‌گیرند.

مجله دندانپزشکی دهان و دندان دو مورد جداگانه را ارائه داده است که به جای تکنیک‌های معمول، جراحی بدون فلپ انجام می‌شود. این روش بی نظیر، روشی را اجرا می‌کند که در آن ایمپلنت به طور مستقیم درون بافت نرم استخوان بیمار حفر می‌شود. در این مطالعه مشخص شد که روش بدون فلپ باعث کاهش خونریزی، زمان جراحی و درد و التهاب پس از عمل خواهد شد.

بیشتر بخوانید:ایمپلنت دندان، کامپوزیت دندان، هزینه ارتودنسی، تاثیر کامپوزیت روی زیبایی، مراحل پرکردن دندان، ایمپلنت برای بیماران دیابتی،  ایمپلنت دندان، ایمپلنت اقساطی

بدیهی است که این خبر خوبی برای بیماران قلبی است، اما به چند نکته باید توجه داشت:

  1. این فقط یک مقاله است و هر بیماری که مشکل قلبی دارد قطعا باید قبل از بررسی یک روش عمده مانند این و انجام آن، با پزشک و دندانپزشک خود مشورت کند.
  2. برای هر کسی که داروی ضد انعقاد خون Warafin تجویز شده، قطع داروها قبل از پروسه‌ی ایمپلنت هنوز در حال بحث و گفتگو است. وارافین یکی از رایج‌ترین داروهای رقیق کننده‌ی خون است، بنابرین بیماران باید این موارد را در نظر بگیرند. مطالعه مقدماتی تنها دو نفر از بیماران نشان داد که روش بدون فلپ نیازی به قطع داروهای بیمار ندارد، اما مطالعات بیشتری باید این نتایج را تایید کنند.
  3. اگر بیماری قلبی دارید، لطفا چیزی را به شانس واگذار نکنید. با متخصص دندانپزشک خود صحبت کنید و تمام جوانب کار را درنظر بگیرید. اگر گزینه مناسب و امنی برای شما باشد، متخصص ایمپلنت آن را برای شما انتخاب کرده و انجام می‌دهد.

منبع مقاله

جهت اطلاع از شرایط اقساطی و رزرو وقت اینجا کلیک کنید.

 

 

همین حالا کلیک نمایید و عکس لبخندتان را برای ما بفرستید. 

تا مشاوره و هزینه‌ی حدودی آن از طرف متخصص زیبایی برای شما ارسال گردد.

(تصاویر به گونه‌ای که 16 دندان جلو مشخص باشد.)

دیگر مطالب مفید کلینیک دندانپزشکی سیب سفید:

0 نظر

ارسال نظر

!
!
ارسال شماره همراه شما منتشر نمی شود.

رزرو وقت

جهت دریافت نوبت آنلاین در کلینیک دندانپزشکی سیب‌سفید فرم رزرو را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.

رزرو وقت

!
!
!