با پرکردن فرم نوبت خود را رزرو کنید.
تا 20 آذر ماه: ایمپلنت هر واحد 2700000 تومان به جای 3000000 تومانامکان پرداخت اقساط بلند مدتبرای مشاوره ، عکس لبخند خود را از طریق لینک و یا شماره ی زیر در واتساپ ارسال کنیدلینک مستقیم واتساپ09122234921 |
ایمپلنت دندان در حال حاضر بهترین جایگزین دندان های از دست رفته می باشد. با این وجود ، در دهه های گذشته شواهد مطرح شده نشان می دهد عارضه التهاب در اطراف ایمپلنت در حال افزایش است. يكی از شايع ترين عارضه ها كه بر بافت نرم و سخت اطراف ایمپلنت تأثير مي گذارد ، پری ایمپلنتایتیس یا عفونت ایمپلنت می باشد که در بیشتر موارد ناشی از برش لثه در طول درمان ایمپلنت می باشد.
این بیماری می تواند منجر به از بین رفتن و شکست ایمپلنت شود. پری ایمپلنتایتیس نوع پیشرفته بیماری موکوزیت پری ایمپلنت می باشد. بنابراین ، استراتژی ها و مراقبت ها برای پیشگیری و درمان بیماری پری ایمپلنتایتیس باید در مفاهیم توانبخشی نوین جای بگیرد.
رعایت نکردن برخی موارد تاثیرگذار می تواند احتمال وقوع این عوارض را تشدید کند. بسته به تکنولوژی مورد استفاده در ایمپلنت و نیز مراقبت های ویژه ، عوارض احتمالی ایمپلنت دندان می تواند افزایش ، کاهش و یا به صفر برسد.
در روشهای معمول جراحی ایمپلنت دندان احتمال وقوع عوارض ایمپلنت افزایش می یابد. در ایمپلنت به وسیله پانچ لثه که بدون جراحی و بخیه می باشد عوارض احتمالی ایمپلنت کاهش یافته و حتی به صفر می رسد. همچنین دروه ترمیم در این روش سخت و طولانی نیست. درد و خونریزی کمتری اتفاق می افتد و عوارض این روش بسیار اندک و ناچیز می باشد.
در ادامه مطلب به یکی از شایعترین عوارض ایمپلنت دندان از جنبه های بیولوژیکی پرداخته شده است.
پری ایمپلنتایتیس یا عفونت ایمپلنت از عوارض احتمالی پس از درمان ایمپلنت دندان می باشد. پری ایمپلنتاتیس یک ضایعه التهابی است که بافت اطراف ایمپلنت را درگیر می کند و سبب تحلیل و از دست دادن استخوان اطراف ایمپلنت می شود. با از دست رفتن بافت استخوان، نگهداری ایمپلنت در لثه دچار مشکل می شود و ممکن به از دست دادن ایمپلنت منجر شود.
علایم پری ایمپنتایتیس شبیه نشانه های بیماری های لثه می باشد. از نشانه های عفونت ایمپلنت دندان می توان به التهاب، ورم، درد و خونریزی، ایجاد پاکت لثه یا به اصطلاح فاصله گرفتن دندان و لثه اشاره کرد. چنانچه ترشح چرک وجود داشته باشد باعث طعم بد در دهان می شود. گاهی اوقات علائم عفونت ایمپلنت به وضوح قابل مشاهده نیستند و همین ممکن است آغاز درمان را به تعویق بیندازد زیرا بیشتر بیماران متوجه عفونت ایمپلنت نمی شوند. استفاده از اشعه ایکس توسط دندانپزشکان در تشخیص این بیماری به کار گرفته می شود.
از عواملی می باشند که درصد احتمال وقوع پری ایمپلنتایتیس را افزایش می دهند.
بیشتر بدانید: ارتودنسی دندان، سینوس لیفت یا جراحی بالابردن سینوس چیست؟، کامپوزیت دندان، برنامه ریزی برای انجام ایمپلنت، ایمپلنت دندان، ایمپلنت اقساطی، ایمپلنت ارزان
پس از تشخیص عفونت ایمپلنت توسط متخصص ایمپلنت دندان، اولین گام تمیز کردن سطح ایمپلنت می باشد. تمیزکردن سطح ایمپلنت اقدام مهم در زمینه برطرف کردن مشکل عفونت ایمپلنت می باشد و ممکن است در برخی موارد با توجه به سختی و زبری سطح ایمپلنت کار آسانی نباشد. در مواردی نیز تمیز کردن ایمپلنت با روش های معمول قابل انجام نیست. دندانپزشک متخصص با بررسی وضعیت ایمپلنت بیمار بهترین گزینه برای تمیز کردن سطح ایمپلنت دندان را انتخاب می کند.
پس از تمیز کردن سطح ایمپلنت، محل مورد نظر باید ضد عفونی شود.
روشهای مختلفی برای آلودگی زدایی از سطح ایمپلنت دندان وجود دارد. مطالعات مختلفی نیز در زمینه تاثیر هر کدام از روشها در آلودگی زدایی سطح ایمپلنت انجام شده است. با این حال نمی توان با قطعیت گفت که استفاده از کدام روش مناسب تر می باشد، هر کدام از روش ها معایب و مزایای خود را دارند و تشخیص نوع روش انتخاب شده برای درمان کاملا به تشخیص متخصص ایمپلنت و وضعیت بیمار و نوع عارضه بستگی دارد.
هدف نهایی برطرف کردن عفونت از ایمپلنت دندان می باشد. به منظور سم زدایی از سطح ایمپلنت ممکن است از موادی مانند تتراسایکلین، اسید سیتیریک، کلرهگزیدین، لیزر و فتودینامیک درمانی استفاده شود.
اگر عفونت ایمپلنت خفیف باشد و تنها 2تا 4 میلی متر از اطراف ایمپلنت دچار پری ایمپلنتایتیس شده باشد، می توان از آنتی بیوتیک ها برای درمان آن استفاده کرد.
در زمینه درمان عفونت ایمپلنت رویکرد های مختلفی وجود دارد. لیزرهای دندانپزشکی یک گزینه محافظه کارانه در درمان پری ایمپلنتایتیس می باشد که کم رد، سریع و غیرتهاجمی می باشد. در مواردی که عفونت ایمپلنت شدید باشد ممکن است نیاز به خارج کردن ایمپلنت و پیوند استخوان در ناحیه وجود داشته باشد. در این نوع درمان مدت زمان لازم برای بهبودی و ترمیم بیشتر می باشد و نسبت به روش لیزری درد بیشتری نیز به همراه دارد.
بررسی وضعیت بیمار پس از انجام درمان ایمپلنت می تواند از بروز پری ایمپلنتایتیس و دیگر عوارض ایمپلنت دندان جلوگیری کند. تشخیص بهنگام عفونت ایمپلنت می تواند در درمان این عارضه موثر باشد. با تشخیص بهنگام عفونت ایمپلنت می توان از تعویض و ازدست دادن ایمپلنت جلوگیری کرد.
پیشگیری مبتنی بر برنامه ریزی مهمترین ابزار درمانی مناسب است. روش آتروماتیک برای قرار دادن ایمپلنت ، فواصل معاینه مداوم توسط متخصص ایمپلنت و تمیز کردن ایمپلنت از مهمترین عواملی است که باید به آن ها توجه شود.
اگر می خواهید درمان کاشت دندان را شروع کنید ، مهم است که یک متخصص با تجربه کاشت دندان را انتخاب کنید که بر اهمیت نگهداری و مراقبت های بعدی تأکید کند. پس از دریافت دندان های جدیدتان هنوز برنامه درمانی کاشت ایمپلنت کامل نیست - تمرکز روی مراقبت های بعدی بسیار مهم است.
پس از قراردادن "ایمپلنت" ، بهداشت دقیق دهان و دندان (در خانه و با یک متخصص بهداشت) و قرارهای منظم پیگیری با متخصص ایمپلنت خود در زمینه ایمپلنت و کاشت دندان و نیز بررسی دندانهای طبیعی خود) بسیار مهم هستند.
منابع مقاله
جدول دسترسی سریع، کلیک کنید. |
همین حالا کلیک نمایید و عکس لبخندتان را برای ما بفرستید.تا مشاوره و هزینهی حدودی آن از طرف متخصص زیبایی برای شما ارسال گردد.(تصاویر به گونهای که 16 دندان جلو مشخص باشد.) |
جهت دریافت نوبت آنلاین در کلینیک دندانپزشکی سیبسفید فرم رزرو را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.
شما می توانید با وارد کردن ایمیل در خبرنامه عضو شوید.